Pieter-Jan Depauw

Oprichter en zaakvoerder bij 3-2-1 Fit

Domeinen: Gezond op het werk

Het is mijn passie om mensen te helpen hun doelen te bereiken rond sport en gezondheid, via het aanpassen van hun levensstijl en de integratie van sport en gezonde voeding.

Over mij

Zelf begon ik in 2015 als coach bij verschillende andere bedrijven. Sindsdien richtte ik mijn bedrijf 3-2-1 Fit op, en zijn we met samen met ons team uitgegroeid tot de Leuvense marktleider op vlak van Personal Training, met talrijke reviews om dit te bewijzen.

Over mijn bedrijf

3-2-1 Fit biedt Fit @ workPersonal Training, Small Group Training en Online coaching aan.

Trainen bij 3-2-1 Fit kan als volgt worden beschreven:

Compleet: 1 uur per week bij ons zal het verschil niet maken als je thuis niets doet en/of ongezond eet. We sturen dan ook aan op thuistrainingen via de app of via onze wekelijkse home workout video's. We bieden ook een gratis voedingsreeks aan, ondersteund door diëtiste Yentl Vandenberghe, met wekelijkse opdrachten. 

Uitdagend: Wij geloven in uitdagende trainingen om het meeste uit onze klanten te krijgen. Het doet er niet toe wat jouw niveau is: we zullen proberen je maximale resultaten te brengen.

Gevarieerd: Wij hebben onze eigen trainingslocatie, wat heel wat mogelijkheden biedt. Al ons materiaal is multifunctioneel en kan voor vele oefeningen gebruikt worden. Alle sessies zullen altijd wel weer wat anders zijn dan de vorige.

​Objectief meetbaar: Hoe weet je of je vooruitgang geboekt hebt of niet? Door te testen. We gebruiken een heleboel tests, en van tijd tot tijd meten we je prestaties en evalueren je progressie.

Fun: We gebruiken wel eens een spel om wat fun in de sessie te brengen!

Updates van Pieter-Jan

Geen nieuwsartikels gevonden

Stel een vraag
aan Pieter-Jan

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials