Sebert Penen

Zaakvoerder Personal. Multidisciplinaire praktijk bij Personal. multidisciplinaire praktijk

Domeinen: Gezond op het werk

Multidisciplinaire aanpak sinds 2010 op vlak van sport, kine, mentaal en voeding. Toegepast op particulieren, (top-)sporters, bedrijven en specifieke doelgroepen.

Over mij

Mijn naam is Sebert, afgeleid van het Oud-Germaans en zou "Grote overwinning" betekenen.
Hoewel ik in mijn secundair onderwijs, waar ik Economie-Talen studeerde, nog niet echte grote overwinningen behaalde... kwamen mijn talenten later bovendrijven. Ik was een laadbloeier :).

In 2010 mocht ik trots afstuderen als Master in de Sportmanagement aan de KU Leuven. Nadien kwam ik in een rollercoaster te zitten die ik nooit beu zou worden. 
Ik startte een zelfstandige activiteit als personal coach met een multidisciplinaire aanpak. Die pas later aan populariteit zou winnen in de sector. Mijn idee om de mensen holistisch te benaderen (lichaam en geest zijn één) bleek een succes te zijn. Waardoor het niet lang duurde voor ik een multidisciplinair team op poten had staan. 

Pas in 2017 startte ik een eigen centrum in Mechelen, My Personal Coach - Mechelen genaamd. Daarna zouden de 3 boeiendste jaren komen, wat ook een naamsverandering teweegbracht en we gingen verder als Personal. We groeiden in snel tempo en deden in ons 2e jaar een 2e centrum open in Putte. Daar kwam ook nog de Personal. pop-up store bij net op hetzelfde moment. We bleven onszelf challengen om te innoveren en onszelf keer op keer terug uit te vinden, steeds met oog op kwaliteit in diensverlening voor de klant.

Op dit moment zijn we net 2020 ingestapt en hebben we uitzicht op een nieuwbouw voor Personal. Mechelen, onze "flag gym". Tegen de zomer hopen we onze verhuis te maken...

Het vervolg dient nog geschreven te worden...

Sportieve groeten,

S.

Over mijn bedrijf

Personal. is een multidisciplinaire praktijk met vestigingen in Mechelen en Putte. Onze core business is training, voeding en kine onder één dak.

Onze klanten zijn actieve en minder actieve mensen, (top-)sporters, bedrijven en specifieke doelgroepen.

 

Updates van Sebert

Geen nieuwsartikels gevonden

Contactinformatie

Stel een vraag
aan Sebert

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials