Tara Mergeay

Adoptiecoaching

Domeinen: Start-ups

Adoptiecoach Tara

Hoe een kind adopteren? Opvoedkundige vragen bij adoptie? Ben je geadopteerd en op zoek naar je roots? Ik ondersteun, luister en begeleid ieder facet van adoptie in Vlaanderen.

Over mijn bedrijf

Op zoek naar een luisterend oor? Naar een ervaringsdeskundige adoptie met veel empathie? Maak kennis met mijn werkwijze als adoptiecoach. Geen vooraf bepaalde trajecten wel custom made formules die matchen met jouw tempo, vragen en noden. Ik ondersteun, luister en begeleid ieder facet van adoptie in Vlaanderen.

Adoptiecoaching op jouw ritme

Ik ben Tara Mergeay, geadopteerd uit Indië, trotse Belg, sociaal assistente en life coach. Voel je je onzeker tijdens de lange adoptieprocedure? Is hulp bij opvoeden af en toe welkom? Ben je als geadopteerde nieuwsgierig naar je herkomstland? Ik heb mijn eigen roots met vallen en opstaan ontdekt, geweerd en uiteindelijk omarmd. Vandaag deel ik als adoptie-ervaringsdeskundige met plezier en respect tips, tricks en tools met kandidaat-adoptieoudersadoptieouders en geadopteerden. Ontdek mijn visie op adoptie als ervaringsdeskundige.

In een gemoedelijke en discrete sfeer reik ik adoptiecoaching op je eigen ritme aan. Geen standaardvragen of -trajecten maar hyperpersoonlijke coaching individueel, in koppelverband of met je kind(eren) erbij. Begeleiding die je ontzorgt, ongeacht waar je je in het adoptieverhaal bevindt. Wil je graag intensieve begeleiding op maat? Ontdek het adoptieweekend.

Naast sessies in mijn praktijk te Leuven - of bij jou thuis - organiseer ik events en maar ook allround coachweekends voor kandidaat-adoptieouders. Én kan je mij als gastspreker uitnodigen op je school voor een verhelderend adoptieleermoment. 

Updates van Tara

Geen nieuwsartikels gevonden

Contactinformatie

Stel een vraag
aan Tara

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials