Thomas Servranckx

Kinesitherapeut bij Kinesitherapie Core

Domeinen: Gezond op het werk

Heb je last van spier- of gewrichtspijnen? Revalideer je van een sportblessure of onderging je recent een ingreep? Bij kine praktijk Core behandelen we een breed spectrum van klachten aan het bewegingsapparaat.

Over mij

Reeds van jonge leeftijd had ik een grote interesse in het menselijk lichaam. De keuze voor een opleiding als kinesitherapeut was dan ook een logische stap. In 2007 studeerde ik af als master in de kinesitherapie waarna ik mij verder specialiseerde in de manuele therapie in Gent. Doorheen mijn studies groeide het idee om zelfstandig een praktijk op te starten. Sinds 2009 behandel ik met enthousiasme patiënten met uiteenlopende aandoeningen én streef ik ernaar om de beste behandelingen te blijven geven. Hiervoor school ik me graag regelmatig bij. In mijn vrije tijd ben ik intesief bezig met lopen op de weg en onder de vorm van trails. Ik ervaar zelf het positieve effect van beweging op mijn gezondheid en probeer dit over te brengen op mijn patiënten.

Over mijn bedrijf

Heb je last van spier- of gewrichtspijnen? Revalideer je van een sportblessure of onderging je recent een ingreep? Bij kine praktijk Core behandelen we een breed spectrum van klachten aan het bewegingsapparaat.

Ons doel is jou opnieuw zelfstandig en pijnvrij te laten bewegen, en mogelijke blessures in de toekomst te voorkomen. Daarvoor maken we gebruik van bewezen behandelmethodes zoals manuele therapie, oefentherapie en dry needling. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor een loopanalyse.

Afspraak maken in de kine praktijk? Zo werken wij:

  1. Anamnese: Tijdens een verkennend interview brengt onze kine je fysieke ongemakken in kaart. Hoe manifesteren je klachten zich? Wanneer zijn ze begonnen? Wat is het verloop?
  2. Onderzoek: Met je antwoorden uit het interview als leidraad, stellen we een voorlopige diagnose op en voeren we een aantal manuele tests uit.
  3. Behandeling: We stippelen in samenspraak met jou een behandelplan uit en starten tijdens de eerste sessie met de behandeling van je klachten via bijvoorbeeld manuele therapie.
  4. Opvolging: Gedurende het hele traject, hechten we veel belang aan nauwgezette opvolging. Zo vertrekken we iedere sessie vanuit een kort gesprek en onderzoek.

Op zoek naar een ervaren kinesist in de buurt? Plan je afspraak nu online of neem contact op.

Kine praktijk Core is jouw kinesist in de buurt van BierbeekBoutersemHeverleeLeuvenLovenjoelLubbeek of Wijgmaal. Iedereen uit de regio groot Leuven kan bij ons ook terecht voor dry needling therapieeen loopanalyse of een sportkinesist.

Updates van Thomas

Geen nieuwsartikels gevonden

Stel een vraag
aan Thomas

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials