Tine Peeters

Partner - Experiences bij Studio Dott.

Studio Dott is een allround creatieve ontwerp- en adviesstudio. We helpen onze klanten met het bedenken, creëren en in de markt zetten van hun producten en diensten. 

Product design | Digital design | Branding | Service design | Interior Design

Over mij

Ik geloof in het principe van 'pay it forward'. Tal van mensen hebben mij in mijn carrière geïnspireerd en geholpen, gewoon door hun luisterend oor en advies op het juiste moment. Ik geloof dan ook stellig in de kracht van netwerken.

linkedin.com/in/tinepeeters

Over mijn bedrijf

Design, dan denkt u aan mooie vormgeving. Maar Studio Dott doet veel meer dan mooie dingen maken, kleuren kiezen en knoppen op de juiste plaats zetten. Wij creëren ervaringen, interacties, oplossingen. Oplossingen waarmee u scoort. Oplossingen waarmee u innoveert. Dat doen we door na te denken over wat onder de oppervlakte ligt, wat niet meteen voor de hand ligt, maar wel een invloed heeft op de gebruikerservaring. We zoeken de knelpunten en werken ze weg, met een fysieke, digitale of procesmatige oplossing. Een oplossing met impact!

"Voor ons is impact niet zomaar een woord, inwisselbaar met vernieuwend, mooi of verkoopt goed. Impact schudt je wakker. Impact voel je tot in je tenen. Het is dat moment waarop je weet dat het plaatje klopt, dat het goed zit. Dat ja!-moment is waar wij voor gaan." - Pieter Lesage | CEO Studio Dott.

In 2000 werd Studio Dott opgestart als ontwerpbureau met een focus op productdesign. Vandaag bestaat ons team uit medewerkers met expertise in product-, interieur-, digitaal en service design. Allround creatief dus, dat mogen we ondertussen wel zeggen. Net daarom kunnen we zoveel verschillende projecten aan en helpen we klanten met het ontwerpen van hun digitale en fysieke producten, interieurs, diensten en strategieën. En we doen zelfs meer dan dat: branding, change management, business modeling, coaching, enz. Kortom... "We connect the dotts".

Updates van Tine

Geen nieuwsartikels gevonden

Stel een vraag
aan Tine

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.