Tinne Vanderstukken

Founder Flow Zwembaden

Domeinen: Maatwerkbedrijven

FLOW Zwembaden is gespecialiseerd in plaatsing en onderhoud van polypropyleen zwembaden op maat. Wij bouwen uw zwembad op maat in harmonie met uw huis en tuin.

Over mijn bedrijf

FLOW zwembaden streeft ernaar om met een toegevoegde waarde van water een complete beleving te creëren, zowel voor ontspannende als opwekkende momenten. 

De polypropyleen zwembaden van FLOW hebben wat veel puristen zich wensen: pure eenvoud, stijl en rust in het lijnenspel. Het is bijzonder in zijn natuurlijke eenvoud en heeft geen tierlantijntjes nodig om schoonheid uit te stralen. De lijnvoering van het zwembad houden we even zuiver als het water. Onze zwembaden zijn een blikvanger in elke tuin en laat alle elementen op een natuurlijke manier samensmelten. Zwembad kopen? Op zoek naar een polypropyleen zwembad in Tienen of daarbuiten? We adviseren je graag!

Ben je op zoek naar een inbouw zwembad op maat en vraag je je af welk type zwembad je moet kiezen? We helpen u graag de verschillende materialen te vergelijken en belichten met plezier de voor- en nadelen van elk. Contacteer ons voor advies over zwembaden op maat in Tienen en daarbuiten.

Bij FLOW zwembaden zijn we overtuigd van de keuze voor polypropyleen zwembaden. Polypropyleen zwembaden zijn tot in de kern kleurvast. De kleur van uw zwembad kiest u volgens voorkeur van waterkleur en de sfeer die u wenst te creëren. Een zwembad dat opgaat in de omgeving of juist als eyecatcher in uw tuin? Het kan allemaal! Ontdek onze zwembad realisaties.

Een stevige zwembadafdekking garandeert de veiligheid van mensen en dieren rondom uw polypropyleen zwembad. Daarnaast biedt het ook bescherming tegen vuil en fungeert het als isolatie. Dit alles zonder in te boeten aan elegant design. Ook hiervoor kun je bij FLOW zwembaden in Tienen terecht.

Je wilt een zwembad laten aanleggen in Tienen en hebt vragen over de plaatsing van je zwembad in Tienen en omstreken? Heb ik een bouwvergunning nodig voor de plaatsing van mijn zwembad?  FLOW staat je bij met advies. Check zeker ook eens onze veelgestelde vragen over zwembaden.

Als kers op de taart, kan u door FLOW zwembaden een terras in hetzelfde materiaal laten aanleggen als de boordstenen van uw zwembad. Op die manier vormen uw zwembad, terras en tuin een harmonieus geheel. Contacteer ons voor jouw poolhouse in Tienen en daarbuiten!

Benieuwd naar de prijs van jouw zwembad op maat? Ontvang snel een indicatoe dankzij onze calculator.

Ook na de bouw van uw polypropyleen zwembad kunt u bij FLOW zwembaden terecht. Ontdek onze onderhoud service en onze dienst na verkoop. Ook maken we jouw zwembad winterklaar

Naast zwembaden biedt FLOW ook jacuzzi's en spa's aan. Zorg voor een stukje wellness in eigen tuin dankzij onze energiezuinige spa's. Jacuzzi kopen Tienen? Contacteer FLOW!

Kwaliteit en perfectionisme, dat zijn FLOW zwembaden!

Contacteer FLOW

Updates van Tinne

Geen nieuwsartikels gevonden

Stel een vraag
aan Tinne

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials