Hoe verzorgt u uw bedrijfsreputatie?

Finance

Er is weinig nodig om uw reputatie te beschadigen, en soms duurt het jaren om een beschadigde reputatie te kunnen herstellen. Maar hoe voorkomt u reputatieschade? Wellicht denkt u meteen aan een sterkere focus op klantvriendelijkheid, of aan een image branding campagne. Maar hebt u ook al aan een goede business software gedacht?

Met de juiste business software hebt u altijd en overal een accuraat zicht op uw bedrijfsprocessen. Dit biedt u volgende voordelen:

 

1. Realtime inzicht in het complete productieproces. Als al uw bedrijfsgegevens centraal op één plaats zijn opgeslagen, behoudt u het overzicht over alle aspecten van het productieproces. Met online cockpits op maat van uw bedrijf kunt u zien hoe elk onderdeel uw levertijd en marges beïnvloedt. Zo behoudt u controle over het hele proces en voorkomt u onaangename verrassingen - voor u en uw klant.

2. Altijd een goed beeld van uw voorraad. Met de juiste business software weet u precies welke materialen en hoeveel tijd u nodig hebt om een bepaald product te maken, wat u nodig hebt, hoeveel u in voorraad hebt, hoeveel er moet binnenkomen en wanneer u het zult ontvangen. Zo kunt u ingrijpen wanneer nodig en vermijdt u stokkende productieprocessen en vertraging in uw levering aan de klant.

3. Snelle en precieze offertes. Snelle offertes kunnen ook uw reputatie verbeteren, maar dan moet u wel zorgen dat u rekening houdt met alle aspecten: tarieven voor vaste en variabele kosten, prijsverhogingen, kortingen, materiaalkosten, … De juiste business software zorgt ervoor dat u alle gegevens steeds bij de hand hebt en voorkomt een foute inschatting die u ofwel veel geld kost ofwel gezichtsverlies bij de klant oplevert.

4. Efficiëntere communicatie. Als er toch eens een levering vertraging oploopt, helpt het al enorm als u de klant snel op de hoogte brengt zodat die daar ook rekening mee kan houden in haar processen. Met de juiste software hebt u de contactinformatie letterlijk met één muisklik bij de hand.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Wilt u meer weten?