Boudewijn Dupont is Managing Director van 3W en van Business Coaches Network

Een erkend kwaliteitslabel voor betrouwbaar Interim Management

Interim & Rekrutering

Een officieel erkend kwaliteitslabel vormt zowel voor het klantbedrijf als voor de Interim Manager de garantie voor een ernstige, professionele aanpak. Daarbij wordt niet over één nacht ijs gegaan.

Boudewijn Dupont is Managing Director van 3W en van Business Coaches Network

Wat?

Het kwaliteitslabel voor Interim Management werd in het leven geroepen door Federgon, de beroepsfederatie van HR-dienstverleners, waarvoor Lloyds Register Quality Assurance de audits op zich neemt. Het certified label laat Interim Managementproviders toe om zich professioneel te onderscheiden op basis van duidelijk meetbare parameters.

Werkwijze

Na een uitvoerige intake met het klantbedrijf, waarbij o.m. de opdrachtomschrijving, de doelstellingen, de verwachte soft skills en de bedrijfscultuur belicht worden, krijgen meer dan 7.000 highlevelprofielen in de meest uiteenlopende sectoren de vacature aangeboden. Een handvol kandidaten wordt uit een zorgvuldige pre-screening weerhouden. Over welk bedrijf het precies gaat, vernemen zij na ondertekening van een NDA. Maximaal 3 van hen worden aan het klantbedrijf voorgesteld.

Veelvuldige evaluaties

Volgend uit de strenge selectieprocedure, beantwoorden ze volledig aan de gestelde eisen waardoor de beslissingstermijn door de klant erg kort is. Na opmaak van de contracten, wordt de Interim Manager door ons wegwijs gemaakt in het klantbedrijf.
Eén maand later volgt de induction, evaluatie van de samenwerking, opmaak van de timesheet en de facturatie. Met de garantie dat wij de Interim Manager binnen 10 dagen betalen, ook al doet de klant dat soms na 60 of 90 dagen. Tussentijds wordt het traject geëvalueerd om de goede samenwerking te controleren, waarna de eindevaluatie en referentiecheck volgen.

Hoog niveau

In België zijn amper tien Interim Managementproviders door Lloyds gecertificeerd. Elke 18 maanden worden al hun bedrijfsprocessen gecontroleerd. Dankzij het kwaliteitslabel wordt de service voor zowel het klantbedrijf als voor de Interim Manager naar een hoog niveau getild. De hele ontzorging wordt door de Interim Managementprovider gerealiseerd.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Wilt u meer weten?

3w

3W

Bekijk de socials