eS Qjoe eL 2012

IT

Al jaren worden gegevens bijgehouden en georganiseerd in tabellen. De uitgebreidere, actuele vorm hiervan is een relationele vorm waarbij tabellen aan elkaar gekoppeld worden om je gegevens te organiseren in een database. Als je inzicht hebt op de tabellen en de verbindingen er tussen, kun je selecties maken uit de informatie om zo terug te vinden wat je nodig hebt. De middelen voor dat zoeken en terug vinden noemen ze "Queries". Dat is in het heel kort hoe een Relationele Database werkt. De meest bekende vorm van zo'n database is Microsoft SQL Server. En van deze software komt binnenkort de versie 2012 op de markt.

Wat maakt deze versie SQL 2012 nu zo speciaal?

Alles zit vervat in 3 termen: Run, Grow, Transform. "Run" omdat SQL 2012 gemaakt is om continu te blijven draaien. Door een enorme snelheidswinst (tot 10x) en uitgebreide security voorzieningen hebben gebruikers en beheerders een veilige en betrouwbare omgeving. Onder "Grow" verstaan we de mogelijkheid om op een super eenvoudige wijze zelf rapporten te genereren, of het opzetten van Business Intelligence om de kritische factoren van je processen te bewaken. Data Quality Services zorgt ervoor dat de data uitgezuiverd wordt van dubbele notaties. Zaken zoals uniforme schrijfwijze van postcodes, straatnamen worden door de database zelf in de gaten gehouden. Deze versie is inzetbaar van de kleinste tot hele grote 600TB databases!! "Transform" houdt in dat je héél erg snel aan de slag kunt met een nieuwe SQL Server, waar en hoe jij het wilt: op je eigen server voor intern of extern gebruik of in de Cloud. Alles in mogelijk en wordt toch op dezelfde manier beheerd. Hierdoor worden je ideeën sneller realiteit.

Bovendien kan je SQL 2012 krijgen, afhankelijk van je toepassing in de versie die bij jou past. Je hebt een Enterprise, een Business Intelligence of een Standaard versie. Graag bekijken we met jou welke versie volstaat voor jouw behoeften.

Contacteer ons en wij informeren je grondig over de mogelijkheden. Tot later.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Wilt u meer weten?

acom logo

Acom