In de wolken met Office?

IT

Het “in orde zijn” met licenties blijft voor vele bedrijven een grote bron van onzekerheid. Hoe kunnen we zorgen dat we in regel zijn én blijven?

Met de opkomst van cloud toepassingen schakelen we stilaan over van de aankoop van licenties naar het huren. Je neemt en betaalt wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. De perfecte flexibele oplossing! Het probleem is dat niet alle software in de cloud draait. Zware applicaties met veel netwerk verkeer draaien beter lokaal op je eigen pc. Dat weten de mensen van Microsoft ook en daar hebben ze dus een interessante oplossing voor gevonden.

Wie het wenst kan een Office 365 abonnement nemen. Een van de mogelijke bundels is er een met naast de gebruikelijke cloud toepassingen zoals je mail communicatie, instant messaging, ed, ook het recht om de laatste versie van Office Professional Plus op je toestel te installeren. Je werkt met Office lokaal maar je huurt eigenlijk je gebruiksrecht per maand.

Naast het duidelijk voordeel van de eenvoudige administratie en de zekerheid dat alles wettelijk in orde is, werk je bovendien met de laatste versies van de software én je krijgt de flexibiliteit om te groeien en te krimpen in aantal volgens de gang van je business. Deze methode laat je ook toe om de kost per medewerker beter in te schatten. Bij de loonkost komt er gewoon een vaste beperkte maandelijkse huur voor de business software en eventuele lease voor de hardware die hij of zij nodig heeft.

Wij zijn er van overtuigd dat deze licentie politiek ook voor jouw bedrijf een meerwaarde kan betekenen. Als je het aan je IT-partner vraagt, kan hij met de kennis van je omgeving een gepersonaliseerd voorstel uitwerken.

Een betrouwbare IT-partner moet zichzelf terug verdienen. Dit gebeurt door meedenken met de strategische keuzes van de klant en het formuleren van passend deskundig advies.

Contacteer ons en wij informeren je grondig over de mogelijkheden. Tot later.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Wilt u meer weten?

acom logo

Acom