Alphabet in zee met Olympus mobiliteitsplatform

Leasing & Renting voertuigen

Mobiliteit is meer dan een bedrijfswagen, oordeelt leasingmaatschappij Alphabet dat in zee gaat met het mobiliteitsplatform van Olympus Mobility.

Marc Vandenbergh van Alphabet België licht verder toe: “Alphabet stimuleert al langere tijd haar klanten om na te denken in oplossingen die verder reiken dan de bedrijfswagen. Via AlphaFlex kunnen verschillende mobiliteitsvormen, zoals wagen, fiets en openbaar vervoer gecombineerd worden. De toevoeging van het digitale Olympus platform verruimt de mogelijkheden.”

Toegang tot gedeeld vervoer

Zo levert Olympus niet alleen openbaar vervoer tickets en toegang tot gedeeld vervoer in één app op één factuur, maar verbindt het ook alle mobiliteitspartners in een realtime dynamisch netwerk.

Mobility as a service

Olympus biedt een ‘mobility as a service ‘ platform aan dat één toegang biedt tot openbaar en gedeeld vervoer via de smartphone. De aandeelhouders van Olympus Mobility zijn Cambio autodelen, mobiliteitsclub VAB, Taxistop VZW en Taxistop ASBL.

Alphabet helpt bedrijven om hun wagenpark op een efficiënte en duurzame manier te beheren. De dienstverlening omvat zowel advies als financiering. In België beheert Alphabet meer dan 51.000 voertuigen.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven