Thema's & Tarieven

Redactionele dossiers KMOinsider

Aan de hand van een panelgesprek (KMOinsider breakfast) en bijbehorend redactioneel dossier bijt KMOinsider zich maandelijks vast in een dossier.

Thema's

 

insiderO.png

Maart/April 2021

Themas 2021 Maa-Apr KMOinsider breakfast panelgesprek:

Corporate branding: Hoe zet ik mijn product of dienst met succes in de markt?

Hoe zet je je kmo, product of merk onderscheidend neer ten opzichte van de concurrentie? Vaak hebben bedrijven een mooi product of merk, maar onvoldoende traffic, aandacht of verkoop. De markten zijn overvol en vragen om onderscheidend vermogen. KMOinsider zet enkele branding-, communicatie (online en offline)-, design- en merkspecialisten aan de tafel.

Contacteer ons >
 

 

insiderO.png

Mei/Juni 2021

Themas 2021 mei/jun KMOinsider breakfast panelgesprek:

Mobiliteit: De ontknoping van de Oosterweel-knoop

Het Oosterweel-project zal de Antwerpse Ring rond maken. Maar wat houdt Oosterweel precies in en zal dit de mobiliteitsknoop oplossen? Vragen die vele Antwerpenaars zich stellen. KMOinsider brengt enkele experten en betrokkenen van dit ambitieus, groot en complex project samen rond de tafel.

Contacteer ons >
 

 

insiderO.png

September/Oktober 2021

Themas 2021 Sep-Okt KMOinsider breakfast panelgesprek:

2021: Back to Reality?

Wat hebben de Vlaamse ondernemers en kmo's te vertellen over de coronacrisis? Hoe beleven ze die, of hebben ze die beleefd? Welke conclusies moeten we trekken en hoe kunnen we zo snel mogelijk uit het dal klauteren? Hoe zal deze crisis in het grote ondernemersboek worden ingeschreven? Als voetnoot, kantelpunt of horrorjaar?

Contacteer ons >
 

 

insiderO.png

November/December 2021

Themas 2021 nov/dec KMOinsider breakfast panelgesprek:

Hoe kunnen we ons wapenen tegen cyberaanvallen?

Dat er ons grote cyberaanvallen te wachten staan, daar zijn de specialisten het over eens. Ziekenhuizen, laboratoria, muntinstellingen en universiteiten werden reeds slachtoffer ... maar ook kmo's zitten in het vizier van de hackers. We blikken samen met cyberexperten en kmo-specialisten terug én vooruit. Hoe kunnen we ons wapenen?

Contacteer ons >
 

 

 

Communicatie via KMOinsider

Klaar om de communicatie met jouw doelgroep te verbeteren?

Print

In ons magazine verschijnen of deelnemen aan één van onze panelgesprekken? Zeker weten! Dat kan onder andere via een bedrijfsreportage of advertentie. Lees hier meer over de tarieven en de mogelijkheden met ons magazine.

Alles over onze print-campagnes >

1-2-3-pakketten

Liever via een geintegreerd crossmediaal pakket met campagneartikels? Dat kan! Inzetbaar per cyclus van 2 maanden, 1x per jaar, 2x per jaar of 3x per jaar. Lees hier meer over de tarieven en de mogelijkheden met deze handige pakketten.

Alles over 1-2-3 campagnepakketten >

Totaalpakketten

Of liever via een gestructureerd crossmediaal pakket? Ook dat kan! Inzetbaar per 12 maanden via een doorlopende, structurele overeenkomst. Lees hier meer over de tarieven en de mogelijkheden met onze KMOinsider pakketten.

Alles over onze branded contentpakketten >

Ook advies nodig over de advertentiemogelijkheden? Laat het ons gerust weten!

03 491 83 75

hello@kmodynamoo.be

Bekijk de socials