Thema's & Tarieven

Redactionele dossiers KMOinsider

Aan de hand van een panelgesprek (KMOinsider breakfast) en bijbehorend redactioneel dossier bijt KMOinsider zich maandelijks vast in een dossier.

Thema's

 

insiderO.png

Februari 2020

Themas 2020 Feb KMOinsider breakfast panelgesprek:

Ondernemen in de circulaire economie

Duurzaam omspringen met onze grondstoffen en materialen om ze nadien weer te gebruiken. Dat is de kern van de circulaire economie: producten en stoffen worden hergebruikt als ingrediënten van andere producten.

Hoe ver staat het met die circulaire economie? Die richt zich op verpakkingen, afvalpreventie, herstel en recyclage en energie maar ook op diensten zoals het verhuren en delen van producten. Welke tools helpen kmo's te verduurzamen?

Contacteer ons >
 

 

insiderO.png

Maart 2020

Themas 2020 Maa KMOinsider breakfast panelgesprek:

Smart cities en mobiliteit: de stad van de toekomst zal verbonden zijn

Hoe maken onze steden de sprong naar slimme steden? KMOinsider nodigt enkele slimme betrokkenen uit: stedenbouwkundigen, mobiliteitsexperten, autofabrikanten, domotica-verdelers, bedrijfsleiders, internet- en telecomspecialisten, E-commercebedrijven, IT- en dataspecialisten, verwarmingsexperten en andere vertegenwoordigers van smart cities. Wat is nodig om deze evolutie in goede banen te leiden?

Contacteer ons >
 

 

insiderO.png

April 2020

Themas 2020 Apr KMOinsider breakfast panelgesprek:

Vrouwen aan het roer van familiebedrijven

In minder dan een derde van de Belgische familiebedrijven staat een vrouw aan het roer. De troeven van een vrouw als familiale CEO zijn behoorlijk concreet. Ze grijpen in op de cultuur, de opvolging en het productaanbod. Maar werken vrouwen anders dan mannen? Een blik in eigen boezem.

Contacteer ons >
 

 

insiderO.png

Mei 2020

Themas 2020 Mei KMOinsider breakfast panelgesprek:

Onderwijs

Voor topondernemers heb je toponderwijs nodig? Hoe goed sluit ons onderwijs aan op het kmo-bedrijfsleven (haven, zorg, techniek, industrie, …) ? Welke kansen van samenwerking zijn er en worden ze in de praktijk omgezet? Welke opleidingskansen bieden business schools en opleidingsinstituten voor kmo'ers en ondernemers om zich verder te bekwamen?

Contacteer ons >
 

 

insiderO.png

Juni 2020

Themas 2020 Juni KMOinsider breakfast panelgesprek:

Ondernemen in de circulaire economie

Is big data ook big business?

Data zijn de sleutel van de toekomst. De hoeveelheid data groeit explosief, omdat alles en iedereen online is. Waar liggen sterktes, de zwaktes, bedreigingen en kansen voor IT, marketing, E-commerce, HR, ...? Wat met privacy? Welkom in de wereld van big data, business intelligence en het Internet of Things.

Contacteer ons >
 

 

insiderO.png

September 2020 (bewaarnummer)

Themas 2020 Maa KMOinsider breakfast panelgesprek:

War for Talent en knelpuntberoepen. Hoe haal ik de witte raaf binnen?

Ons land telt een massa vacatures maar toch blijven we strijden om de beste talenten. Hoe kan dit?  Hoe gaan onze kmo's om met die talentenoorlog en welke wapens hebben ze om de witte raaf binnen te halen? Op welke diensten, subsidies en andere maatregelen kunnen ze rekenen?

Contacteer ons >
 

 

insiderO.png

Oktober 2020

Themas 2020 Okt KMOinsider breakfast panelgesprek:

Hoe kijken jonge ondernemers naar de toekomst?

Ondernemers bij de start van hun carrière. Wat verwachten zij van hun professionele toekomst? Zijn ze meer ondernemend of gewoon meer begaan met de wereld?  Meer bereid om een risico te nemen dan hun oudere collega's? Welke diensten bieden banken, sociaal secretariaten en overheden aan jonge starters?

Contacteer ons >
 

 

insiderO.png

November 2020

Themas 2020 Nov KMOinsider breakfast panelgesprek:

Outsourcing: samenwerking tussen bedrijven wordt het nieuwe normaal

Kmo's hebben vaak de handen vol. Niet zelden ontbreekt de tijd voor noodzakelijke activiteiten zoals boekhouding, dossierbeheer, databasebeheer, rekrutering. Outsourcing biedt hiervoor een antwoord. Niet enkel kmo’s doen hun voordeel, ook voor medewerkers is dit een aantrekkelijke carrièrekeuze want je werkt op projectbasis in verschillende bedrijven. KMOinsider laat enkele betrokkenen aan het woord.

Contacteer ons >
 

 

insiderO.png

December 2020

Themas 2020 Dec KMOinsider breakfast panelgesprek:

Corporate branding: Hoe zet ik mijn product of dienst met succes in de markt?

Hoe zet je je kmo, product of merk onderscheidend neer ten opzichte van de concurrentie? Vaak hebben bedrijven een mooi product of merk, maar onvoldoende traffic, aandacht of verkoop. De markten  zijn overvol en vragen om onderscheidend vermogen. KMOinsider zet enkele branding-, communicatie (online en offline)-, design- en merkspecialisten aan de tafel.

Contacteer ons >
 

 

 

Advertentietarieven

Interesse om ook in ons magazine te verschijnen of deel te nemen aan één van onze panelgesprekken?

Bekijk hier onze tarieven >

Ook advies nodig over de advertentiemogelijkheden? Laat het ons gerust weten!

03 491 83 75

info@kmoinsider.be

Bekijk de socials