Brother

Documentbeheer

Slimme bedrijfsoplossingen voor print- en documentbeheer, beveiliging en mobiliteit

Brother International (Belgium) maakt deel uit van de Brother Global Group, is sedert 1971 actief in België en Groot-Hertogdom-Luxemburg en is gevestigd in Dilbeek/Groot-Bijgaarden. Het Belgische filiaal van de printerspecialist staat in voor de verkoop, marketing, distributie en dienst-na-verkoop met helpdesk en hersteldienst. Diverse printers en scanners van Brother werden reeds bekroond.

Diensten

  • Bekroonde printer- en scannergamma’s

  • Brother Managed Print Services

  • Slimme bedrijfsoplossingen

  • Standaard garantie van minstens 2 jaar

  • Gratis support van helpdesk

  • Gratis recyclage van toners en inktpatronen

Stijlvolle compacte printers voor ondernemingen en thuiswerkers

Brother biedt een assortiment van (all-in-one) printers, faxtoestellen, mobiele en label printers alsook scanners voor zakelijk en thuisgebruik, originele verbruiksartikelen en accessoires. De meeste toestellen kunnen gebruikt worden met mobiele en webtoepassingen. In het assortiment vinden we heel wat netwerkprinters en scanners waarvan het gebruik door meerdere personen kan gedeeld worden.

Professionele en kostenbesparende oplossingen

Voor de professionele klanten voorziet Brother naast toestellen ook oplossingen, zoals informatiebeveiliging, documentbeheer en kostenbesparende beheersoplossingen, waaronder Managed Print Services. Met deze MPS-service regelt Brother alles voor de klant, van de levering en installatie van hardware tot het beheer en levering van verbruiksproducten en onderhoud. Er is ook software beschikbaar om af te drukken vanuit een eigen applicatie naar Brother-(label)printers.

Brother en het milieu

Brother International (Belgium) is ISO14001:2015-gecertificeerd en voert een actief milieubeleid om de impact van de milieueffecten veroorzaakt door haar activiteiten, producten en dienstverlening zoveel mogelijk te beperken. Dankzij het recyclageprogramma kunnen bedrijven en consumenten lege toners, drums en inktpatronen van Brother gratis terugsturen voor recyclage. Via dit programma sponsort Brother sedert 2010 Cool Earth, een liefdadigheidsinstelling voor het behoud van de tropische regenwouden en de ondersteuning van lokale gemeenschappen.

www.brother.be

Video Brother - 110 Years:

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Brother

Onze experten

Bekijk de socials