Brother

Documentbeheer

Slimme bedrijfsoplossingen voor print- en documentbeheer, beveiliging en mobiliteit

Brother International (Belgium) maakt deel uit van de Brother Global Group. We zijn sedert 1971 actief in België en het groothertogdom Luxemburg, en gevestigd in Dilbeek/Groot-Bijgaarden. Als Belgisch filiaal staan we in voor de verkoop van printers, all-in-one printers, labelprinters, scanners en kostenbesparende professionele oplossingen. We nemen ook de marketing, distributie en dienst-na-verkoop met helpdesk en hersteldienst voor onze rekening.

Diensten

  • Bekroonde printer- en scannergamma’s

  • Brother Managed Print Services

  • Slimme bedrijfsoplossingen

  • Standaard garantie van minstens 2 jaar

  • Gratis support van helpdesk

  • Gratis recyclage van toners en inktpatronen

Stijlvolle compacte printers voor ondernemingen en thuiswerkers

Brother commercialiseert een assortiment van (all-in-one) printers, faxtoestellen, mobiele & labelprinters en scanners voor zakelijk en thuisgebruik, originele verbruiksartikelen en accessoires. De meeste toestellen kan je aansturen vanuit mobiele en webtoepassingen. Tal van netwerkprinters en scanners kunnen door meerdere personen gedeeld worden.

Oplossingen op maat van ondernemingen

Brother helpt je om je onderneming uit te rusten met professionele oplossingen en specifieke services. Die helpen je om kosten te besparen, competitief te blijven, je gegevens te beveiligen en beter in te spelen op de vraag van de consument. Ben je op zoek naar manieren om de printkosten te verlagen, mobiel te printen of eenvoudig documenten te scannen? We hebben een schat aan zakelijke oplossingen, van gratis printerapps tot gepersonaliseerde Managed Print Service-contracten (MPS).

Duurzaam in relaties en ondernemen

Wij bieden onze klanten eenvoudige oplossingen, robuuste producten en duurzame relaties. We helpen kleine en grote bedrijven op een duurzame manier efficiëntie, veiligheid en productiviteit te bereiken.

Brother tracht eveneens de eigen impact op de planeet tot een minimum te beperken. Zo zijn we een toonbeeld in tonerrecyclage. Vanuit het streven naar een circulaire economie, herfabriceren of recycleren we 100% van de Brother-cartridges die onze klanten terugsturen. Al sinds 2013 gaat er niets meer naar de stortplaats. De Brother recyclagefabrieken in het Verenigd Koninkrijk en Slowakije verkregen de koolstofneutrale status. Ze draaien op groene energie, geproduceerd door zonnepanelen en aardwarmtesystemen.

www.brother.be

 


Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Brother

Onze experten

Bekijk de socials