Fiduciaire Antwerpen

Accountancy

Boekhoudkantoor, fiscaliteit, administratie en loonadministratie

Fiduciaire Antwerpen in de Lamorinièrestraat in hartje Antwerpen is een erkend IAB (Instituut Accountants Belastingconsulenten)-accountant & belastingconsulent. De boekhouders en fiscale specialisten helpen bij het vervullen van je boekhoudkundige, fiscale en overige administratieve verplichtingen als ondernemer. Voor eenmanszaken, kmo’s en onderdelen van multinationals.

Diensten

  • Accountancy

  • Administratie

  • Fiscaliteit

  • Loonadministratie

Boekhoudkantoor met vaste waarde

Fiduciaire Antwerpen is al sinds 1971 een rots in de branding voor vele kleine en grote bedrijven.  Dit gespecialiseerde accountantskantoor wordt geleid door Patrick Vanden Bosch: “Fiduciaire is geen meeloper maar een extern klankbord dat ideeën kadert en wijst op eventuele zwaktes, maar ook oplossingen aanreikt om deze ideeën te versterken. We ontlasten bedrijven met taken die tot ons domein behoren zodat ze zich in volle vertrouwen kunnen richten op hun core business en onderneming.”

Boekhouding, belastingen, BTW, loonadministratie

“Het beheersen van het boekhoudrecht, BTW, personenbelasting, vennootschapsbelasting, loonadministratie en alle andere facetten van het ondernemerschap is niet eenvoudig. Daarom hebben wij een hele ploeg klaar staan om te adviseren, op te volgen en te begeleiden waar nodig.”

Externe expertise over fiscale en boekhoudkundige kennis

Door de verscheidenheid van haar cliënteel beschikt Fiduciaire Antwerpen over een zeer uitgebreide expertise in alle meeste sectoren. De begeleiding van bedrijfsleiders en hun onderneming omvat veel aspecten. Fiduciaire Antwerpen laat zich in sommige gevallen bijstaan door geschikte partners voor aspecten die buiten het kennisdomein liggen.

Accountancy met persoonlijke aanpak

Een mengeling van ervaren rotten en jong bloed zorgt voor een dynamische onderneming met uitstraling in ervaring, flexibiliteit en knowhow. “Onze medewerkers zijn opgeleide professionals waarbij permanente vorming een essentieel onderdeel is van de opleiding. Onze klanten worden allemaal door een vaste contactpersoon geadviseerd.”

Boekhouder voor eenmanszaken, kmo’s en grote ondernemingen

Door haar expertise vinden zowel kleine en middelgrote ondernemingen, inclusief eenmanszaken alsook onderdelen van grote ondernemingen of multinationals, de weg naar de Lamorinièrestraat in Antwerpen. Fiduciaire staat voor degelijk en bruikbaar advies en een begeleiding waar je als ondernemer kan op terugvallen en, nog belangrijker, op kan vertrouwen.

www.fid-antwerpen.be

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Fiduciaire Antwerpen

Uitgelicht

Bekijk de socials