VINCI Facilities

Facility

‘Taking Care’ van je bedrijfsgebouwen, eindgebruikers én het milieu

VINCI Facilities is wereldwijd een belangrijke speler op het gebied van Facility Management en multitechnisch beheer van gebouwen. VINCI Facilities biedt een volledige waaier aan onderhoudsdiensten, met inbegrip van het beheer en de exploitatie van gebouwen, systematisch en voorwaardelijk correctief en preventief onderhoud. Daarnaast ondersteunt VINCI Facilities je op lange termijn met facilitaire oplossingen op maat.
 

Diensten

 • Exploitatie & Onderhoud

  Exploitatie en onderhoud

 • Integrated Facility Management

  Integrated Facility Management

 • Space Planning

  Space Planning

 • Energy Management

  Energy Management

 • Smart Buildings

  Smart Buildings

 • BIM FM

  BIM FM

Verbeter de prestaties en het potentieel van je bedrijfsgebouw

VINCI Facilities biedt je een complete dienstverlening om je gebouw zo efficiënt mogelijk te laten presteren, de levensduur te verlengen en de waarde te verhogen.

 

Een bedrijf met oog voor je werknemers, het milieu en de maatschappij

VINCI Facilities staat je bij om je kosten te optimaliseren en je MVO-beleid te beheren. Vinci verlaagt je energiekosten, verkleint je ecologische voetafdruk en verhoogt het comfort van de eindgebruikers, voor gezondere en productievere werknemers.

Slimme technologie en Internet of Things

VINCI Facilities houdt haar ogen open voor het potentieel van nieuwe technologieën. Zo ontwikkelde het Franse moederbedrijf de GreenMe Cube, een toestelletje dat vijf parameters meet in ruimtes. Op die manier krijg je snel een beeld van bijvoorbeeld temperatuur, luchtvochtigheid, geluid, lichtintensiteit of luchtkwaliteit.

Technici testen op hun beurt smart glasses waarmee supervisors hen vanop afstand ondersteuning kunnen bieden. 2019 brengt nog andere innovaties op het gebied van het Internet of Things.

Met een gebouw dat in optimale conditie is en waarin je personeel comfortabel kan werken, is je bedrijf klaar om in de voorste gelederen te blijven presteren. Wat kan VINCI Facilities voor jou doen? Bekijk de website of vraag meer informatie via het formulier. 

www.vinci-facilities.be

Meer weten?

VINCI Facilities

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • VINCI Facilities

Onze experten

Uitgelicht

Bekijk de socials