Safety and security tijdens en na de coronapandemie

Meer dan ooit ben je bekommerd om de safety and security van je werknemers. Met de coronacrisis is daar immers een belangrijke dimensie bijgekomen. “Wij doen al jaren onderzoek om de meeste uiteenlopende situaties te kunnen beheren en beheersen. Veiligheid en hygiëne in combinatie met een holistisch securitybeleid werkt”, stelt Pierre Ketels van Argus Team, Integrated Security Management.

Moet onthaalbalie nog bemand zijn?

Je receptie of onthaalbalie. Moet deze nog bemand zijn, of opteer je voor 3D-schermen en dus voor menselijk contact zonder echt fysiek aanwezig te zijn. Het is vandaag iets om over na te denken. De deuren van de (openbare) toiletten openen en sluiten zonder de klink te moeten aanraken? Handen wassen zonder de zeepdispenser aan te raken? Geen gekke ideeën vandaag.

Pierre Ketels: “Remote control is op vlak van hygiëne en security meer en meer de toekomst. Naast safety, security en hygiëne staat remote control ook in voor optimalisaties en besparingen zonder in te boeten op de huidige situatie of minimale vereisten.”

Internet of Things, smart buildings en smart security,... Hoever ben jij al mee in dit verhaal? Benadert jij je safety en security al holistisch? En hoe breng je dit alles in praktijk in overeenstemming met de GDPR-regelgeving?

Holistische safety en security

Als holistisch veiligheidsadviseurs zoeken we steeds de perfecte balans tussen de onuitputtelijke mogelijkheden. Ook in jouw bedrijf kan je safety en security anders en breder, kortom holistisch benaderen en voor je investeringen een mooie ROI realiseren. Het gaat dus echt over anders denken, breder denken bij elke investering dan het initiële ontwerp. Zo krijg je pas echt een ROI om fier op te zijn.

Duurzame investering in security

Is dit nu een specifieke opdracht of opvolgingstaak voor Facility? Voor veiligheid? Of voor security? Argus Team is ervan overtuigd dat dit meer en meer een expertise is van kruisbestuiving en kennisdeling van de verschillende experten. Op het einde van de rit zien dat alle partijen niet alleen betrokken zijn, maar ook hun doelstelling behalen. Zo ben je zeker van een duurzame investering en een duurzaam beleid.

Pierre Ketels: “Voor een veiligheidsadviseur die holistisch advies geeft geen evidentie om altijd de perfecte balans te vinden tussen onuitputtelijke informatie geven zonder opdringerig over te willen komen. Deze lijn is soms bijzonder dun daar de klant of partner de onuitputtelijke mogelijkheden niet altijd kent of zich daar bewust is om zijn of haar verwachtingen hierdoor te laten balanceren.”

Argus Team is al jaren gedreven in holistische benaderingen en niet zonder succes.

Heb je vragen of heb je interesse in een holistische oplossing voor de safety en security voor je bedrijf? Contacteer Argus Team dan geheel vrijblijvend voor advies op maat via info@argusteam.be of www.argusteam.be.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Wilt u meer weten?

Argus Team

Argus Team

Bekijk de socials