Veilig en comfortabel in een buitenkantoor van Koppen.be

Het afgelopen jaar pasten bedrijven massaal en noodgedwongen hun werkomgeving aan. COVID-19 heeft een grote invloed gehad op de manier waarop we onze kantoren en werkvloeren inrichten, organiseren en gebruiken. Met de winter in het vooruitzicht vervangen bedrijven de geïmproviseerde voorzieningen voor een meer permanente infrastructuur. Dit vertaalt zich vaak in een buitenkantoor. Zo kunnen ze de veiligheid en het comfort van hun medewerkers blijven garanderen, zegt Gerard Koppen, zaakvoerder van Koppen.be.

Warm in wintertijden in het buitenkantoor

Volgens Gerard Koppen tonen ondernemingen, na de noodzakelijke investeringen in gezonde werkomgevingen, vandaag ook aandacht voor de ruimtes rond de gebouwen.

“We stellen vast dat bedrijven dit jaar hard hebben ingezet op veilige werkplaatsen. Dit gaat in de eerste plaats over kantoren, productieruimtes, magazijnen enzovoort. Vele bedrijven plaatsten daarnaast tijdelijke voorzieningen om voldoende wacht-, pauze- en lunchruimte te kunnen voorzien.

Dit werkte zolang het leek dat de epidemie tegen het najaar aan kracht zou afnemen en zolang het weer dit toestond. Met de winter in aantocht en met een feitelijke tweede golf gaan bedrijven op zoek naar oplossingen om bezoekers en personeel beter te beschermen tegen corona en te beschutten tegen regen en wind.”

Extra ruimte rondom het bedrijfsgebouw

“We zien dat de voorlopige banken, schermen en tenten nu plaats moeten ruimen voor (semi) permanente buitenvoorzieningen. Vandaag willen bedrijven bezoekers en medewerkers op een comfortabele en veilige manier accommoderen met extra ruimte rondom het bedrijfspand. Dan is een buitenkantoor ideaal.”

Bijna eindeloze mogelijkheden

Volgens Gerard Koppen zijn de mogelijkheden voor dergelijke buitenruimte bijna onbeperkt.

“We hebben de afgelopen maanden al meerdere beschutte en geventileerde wacht- en , inloopzones of pauze- en lunchruimtes gerealiseerd. We kunnen die inrichten met bijhorende infrastructuur zoals picknicktafels en altijd met respect voor social distancing. Ook dropzones en boxen voor pakketjes behoren tot de mogelijkheden.”

Daarnaast kunnen wij bedrijven ook voorzien van kwalitatieve fietsinfrastructuur. Het afgelopen jaar zijn we met z’n allen meer beginnen fietsen. Dit heeft de trend om de fiets te gebruiken voor woon-werkverkeer versterkt. Deze fietsers willen een veilige fietsenstalling met deurcontrole en oplaadpunten voor hun elektrische tweewielers.

Wij kunnen al deze zaken snel leveren als prefab-oplossingen in bouwpakketten of professioneel gemonteerd door onze specialisten.” • JVDB

Koppen.be
Industriepark Brechtsebaan 22
2900 Schoten
+32 (0)3 680 12 34
https://koppenbe.com/

Wilt u meer weten?

koppen.be

Koppen.be

Bekijk de socials