Elie Claeyssens

Managing Director ASA nv

Onze expertise bestaat uit het onderzoek en opvolgen van schadeclaims in opdracht van verzekeraars. Dit in de mariteme en transportsector, in het kader van een polis burgerlijke aansprakelijkheid maar ook goederenverzekering of CMR aansprakelijkheid.

Over mij

Bij schadeclaims helpen we uw bedrijf bij het correct aanschrijven van de verschillende partijen en het organiseren van een tegensprekelijke expertise. Vervolgens wordt de oorzaak en omvang van de schade objectief en onafhankelijk onderzocht en gerapporteerd aan verzekeraars. Voor een vlotte afhandeling van het verzekeringsdossier focussen wij op een pro-actieve aanpak.

Over mijn bedrijf

ASA nv is een expertisekantoor dat optreed bij schadegevallen in opdracht voor verzekeraars en rechtstreeks voor bedrijven. Onze diensten bestaan uit het organiseren en opvolgen van schadeclaims in de transportsector alsook schadepreventie.

Onze expertises gebeuren vaak in het kader van een polis burgerlijke aansprakelijkheid maar bijvoorbeeld ook bij een goederenverzekering, CMR dekking of rechtsbijstand. Naast maritieme expertises (schades aan schepen, etc. ), omvat ons werk ook schadeafhandelingen tijdens baantransport, schades aan goederen, vliegtuigen en zelfs drones. Ook expertises in het kader van een ABR polis en kunstexpertises behoren tot onze specialiteiten.

ASA maakt gebruik van diepgaande kennis en heeft meer dan 30 jaar ervaring. Onze gekwalificeerde experten, elk met een hogere opleiding, kapitein of burgerlijk ingenieur, én met operationele ervaring, garanderen dat elk onderzoek op een objectieve, constructieve, professionele en technisch nauwkeurige manier kan uitgevoerd worden. ASA is 24/7 bereikbaar en heeft kantoren in Gent, Zeebrugge, Nantes (Saint-Nazaire) en Montpellier.

Updates van Elie

Geen nieuwsartikels gevonden

Contactinformatie

Stel een vraag
aan Elie

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials