Guido Seghers

manager

OvernameMarkt.be, een initiatief van UNIZO, is het referentie  online overnameplatform in Vlaanderen waar overlaters, kandidaat-overnemers en overnamebegeleiders elkaar virtueel kunnen ontmoeten.

Over mij

je kan bij mij terecht voor al je vragen omtrent overnemen/overlaten van je KMO

In > 30 jaar ervaring bij KBC bedrijvensegment, heb ik praktijkervaring opgedaan met financiering van bedrijfsoverdrachten zowel generatiewissel, MBI/MBO, en klassieke bedrijfsoverdracht.
Sedert maart 2016 werd ik aangesteld als manager van Overnamemarkt in het kader van het KBC Minerva loopbaanplan.

Over mijn bedrijf

OvernameMarkt.be is een open site waar kandidaat-overlaters hun bedrijfsprofiel anoniem kunnen publiceren ten behoeve van kandidaat-overnemers met het oog op een bedrijfsovername. 

Concept en werking :

Het bedrijfsprofiel is het sleutelelement in de werking van OvernameMarkt.be. Het is een door de kandidaat-overlater opgestelde advertentie met een (anonieme) goed uitgeschreven beschrijving van zijn zaak, bij voorkeur aangevuld met enkele kerncijfers, een sterk beeld en een inspirerende titel. 

OvernameMarkt.be is zelf geen overnamebemiddelaar maar stelt de site  eveneens open voor professionele overnamebegeleiders.

Daarnaast biedt OvernameMarkt.be  ook de ruimte voor verkoop of verhuur van bedrijfsvastgoed.

Iedereen die een zaak wenst over te nemen, of interesse heeft in bedrijfsvastgoed,  kan zonder voorafgaande registratie en zonder kosten  de site consulteren en kijken of er een zaak vermeld is die beantwoordt aan zijn of haar selectiecriteria of verwachtingen.

Voor het opvragen van meer informatie kan de kandidaat-overnemer gebruik maken van het contactformulier om in contact te treden met de aanbieder/overlater.

Updates van Guido

Geen nieuwsartikels gevonden

Stel een vraag
aan Guido

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.