Ingrid Verhoeks

Psychotherapeut bij Therapie Tijd

Therapie Tijd biedt psychotherapeutische hulp aan volwassenen en jongvolwassenen.

Over mij

Mijn naam is Ingrid Verhoeks (°1970).  

Mijn basisopleiding is integratieve en humanistische psychologie en psychotherapie (AIHP).

Daarnaast bekwaamde ik mij in traumatherapie, internal family systems, systemische opstellingen, brainspotting en EMDR.

Ik heb tevens gedegen ervaring in het bedrijfsleven als HR Consultant en Loopbaanbegeleider. Ik help je dan ook graag met je professionele vragen. Geen opleidingscheques.

Als therapeut streef ik ernaar werkelijk met je in verbinding te gaan, de kern van je klacht(en) te doorgronden en door gebruik van verschillende methodieken jou in je kracht te zetten. 

Daarvoor maak ik gebruik van de meest effectieve en efficiënte strategieën uit de bekendste therapeutische stromingen en laat me leiden door het nieuwste neurowetenschappelijk onderzoek. 

Mijn cliënten omschrijven mij en mijn aanpak als verhelderend, to-the-point, oprecht betrokken, ongedwongen en sensitief.

Ik ben aangesloten bij de Belgisch-Nederlandse Vereniging voor Integratieve Psychologie en the International Association of Trauma Professionals.

Ik kijk er naar uit om je binnenkort te ontmoeten.

Over mijn bedrijf

Therapie Tijd biedt psychotherapeutische en trauma verwerkende hulp aan volwassenen en jongvolwassenen. We streven ernaar werkelijk met je in verbinding te gaan, de kern van je klacht(en) te doorgronden en door gebruik van verschillende methodieken jou in je kracht te zetten.

 

Updates van Ingrid

Geen nieuwsartikels gevonden

Contactinformatie

Stel een vraag
aan Ingrid

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials