Joris Breugelmans

Commercieel Directeur bij BTV

Over mij


Commercieel Directeur met kennis van zaken
Joris Breugelmans, de Commercieel Directeur van BTV, is ingenieur van opleiding. Tijdens zijn 22 jaar bij Technisch Bureau Verbrugghen heeft hij nagenoeg alle wettelijke controles uit-gevoerd. Momenteel volgt hij alle nieuwe ontwikkelingen in de sector van keuringsorganismen.

Joris Breugelmans volgde bijkomende opleidingen als preventie-adviseur, veiligheidscoördinator, deskundige arbeidsongevallen, fire-safety engineer, externe milieucoördinator, gerechtsexpert en energiedeskundige (A-B). Dankzij deze opleidingen beschikt hij over een brede kennis van het keuringsaspect en bijhorende wetgeving.

Nood aan advies en expertise? Hoor 's bij Joris!

Dankzij deze indrukwekkende know-how op zowel theoretisch als praktisch vlak, is Joris hét aanspreekpunt voor iedereen die nood heeft aan betrouwbaar advies. Joris stelt zijn kennis graag ter beschikking aan wie daar nood aan heeft. Dat doet hij onder meer in de talrijke opleiding die hij doceert, maar ook u persoonlijk zal Joris met plezier te woord staan. Heeft u dus een prangende vraag? Hoor 's bij Joris!

Over mijn bedrijf


Beter gekeurd

De missie van BTV? Ongevallen voorkomen, zowel bij u thuis als op de werkvloer. Daar zijn wij als bedrijf elke dag mee bezig. Wij proberen u steeds op de meest efficiënte manier verder te helpen. BTV, dat zijn meer dan 400 medewerkers met al hun kennis en ervaring die we al 90 jaar samen opbouwen.

Wij gaan verder, voor veiligheid

Hoe doen we dat? We focussen op kwaliteit. We staan voor een vlotte en kwalitatieve dienstverlening bij een eenmalige controle of zijn uw partner bij al uw technische keuringen, audits of opleidingen. U kunt op ons rekenen. Wij hebben er ongelofelijk veel zin in! 

BTV, voor veiligheid, bij u thuis of in uw bedrijf.

Updates van Joris

Contactinformatie

Stel een vraag
aan Joris

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials