Kurt Van Limbergen

DVV Business Sales bij DVV Verzekeringen

Domeinen: Verzekeringen

Over mij

DVV-verzekeringen werkt binnen Belfius Insurance en ruimer de Belfius Groep, exclusief samen met haar DVV-agenten, lokaal sterk verankerd.

Digitaal sterk, servicegericht sterk onderbouwd door een uitgebreid netwerk.Ook al kent u DVV vooral als een top-gezinsverzekeraar, de focus richt zich steeds meer op de vrije beroepen, zelfstandigen en de regionaal verankerde KMO.De lokale agenten kennen door hun nabijheid de klanten en lokale spelers , begeleiden ze van zeer nabij en kunnen op hun verzekeringsnoden anticiperen. Dit steeds doordacht dmv een goede verhouding van prijszetting, dienstverlening en kwaliteit.

De uitdagingen zijn velerlei : innovatief zijn en adequaat op deze verzekeringsnoden inspelen , met een groot oor voor het verhaal van de klant een even grote uitdaging.

We wensen onze engagementen te bereiken op basis van een duurzame en solide langetermijnstrategie.

Als organisatie nemen we medeverantwoordelijkheid op voor de toekomst van onze onderneming  en onze samenleving.

Daarom bepaalt‘ duurzaamheid’ ook intern dagelijks de werking van de organisatie en neemt duurzame mobiliteit een belangrijke plaats in, denkend aan de levenskwaliteit van de toekomstige generaties .

We zijn meer dan een verzekeraar en ondersteunen binnen de Groep Belgisch sporttalent (Olympisch, maar ook lokaal) engageren ons reeds vele jaren in solidariteitsprojecten en ijveren voor het behoud van ons kunstpatrimonium op een voor iedereen zichtbare wijze.

Updates van Kurt

Geen nieuwsartikels gevonden

Kurt Van Limbergen

Contactinformatie

Stel een vraag
aan Kurt

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials