LINDNER_Leaderboard.gif
Koffie en thee van de Puro@home webshop helpen je door deze crisis!

Gelukkig is er nog koffie

Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat heel wat werknemers nu thuis moeten werken. Weg van alle kantoordrukte kunnen sommigen zich beter concentreren, maar velen moeten bekennen dat ze na enkele dagen niet meer met dezelfde mindset achter hun computer zitten.

Sommige thuiswerkers vinden geen routine en kunnen zich moeilijker concentreren. Ze zijn vooral bezig met het entertainen van hun kinderen, het hamsteren van voedsel en de oudere generatie aan het uitleggen hoe ze kunnen videochatten. Het inlassen van koffiepauzes op regelmatige tijdstippen geeft niet enkel structuur aan de dag, maar gunt ook een moment van rust.

Even ontspannen met koffie

Een koffiebreak betekent even ontspannen en genieten van de aroma’s en de cafeïne die je onmiddellijk een boost geven. Ook nu je aangewezen bent op je home office, kan je nog steeds genieten van een (h)eerlijk kopje Puro Fairtrade Coffee. Puro is 100% fairtrade en garandeert een eerlijk inkomen aan de boeren. Bovendien help je met elke kilo Puro-koffie 19m² regenwoud te beschermen.

Koffie en koffieapparaat online bestellen

Via de Puro@home webshop kan je koffie voor bij je thuis bestellen, of je nu een toestel met verse bonen, een traditionele koffiezet of een Senseo apparaat hebt. Het assortiment bestaat uit instant- en gemalen koffie, verse bonen, koffiepads en capsules.

Fairtrade thee

Ook theeliefhebbers kunnen kiezen uit 14 verschillende soorten Fairtrade thee, van bestsellers zoals rozenbottel en munt tot bijzondere smaken zoals bloedsinaasappel en aardbei. Daarnaast vind je er ook fairtrade suikersticks, melkcups, fairtrade chocolaatjes, speculaas en zandkoekjes.

Info

Bestel Puro Fairtrade Coffee op: https://www.puroathome.com/
Meer info over Puro Fairtrade Coffee op:  https://www.purocoffee.com/nl/

Puro@home webshop

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Miko Coffee Service

Meer weten?

Miko Coffee Service

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Miko Coffee Service

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials