Pierre Ketels, Argus Team

Je bedrijf rendabel beveiligen? Het kan!

Security

“Je bedrijf rendabel beveiligen met oog voor je kpi’s terwijl je toch hoge eisen voor je return on investment kan stellen? Het is vandaag mogelijk door slechts enkele doordachte stappen te volgen.” Dat zegt security change manager Pierre Ketels van Argus Team, actief in neutraal en onafhankelijk beveiligingsadvies.

Security audit uitvoeren

FOD Binnenlandse Zaken heeft in het 4de kwartaal van 2018 een wet uitgevaardigd waardoor security audits enkel nog mogen uitgevoerd worden door beveiligingsadviseurs die volledig neutraal en onafhankelijk zijn.

Pierre Ketels: “Vroeger mochten bewakings- en beveiligingsbedrijven in een totaalpakket van securitydiensten audits aanbieden op de kwaliteit van de gedane installatie en/of de geleverde bewakingsdiensten, op conformiteit aan het wettelijk kader, enz. Uiteraard gaf dit weinig zekerheid aan de eindgebruiker over de correctheid van de uitslag.”

Security met een helicopterview

Argus Team benadert de beveiliging van een bedrijf vanuit een ‘360° holistische’ aanpak en met een ‘helicopterview’, waarbij je belangen optimaal verdedigd worden.

Pierre Ketels: “Anno 2020 is security een multifunctionele business unit binnen een bedrijf geworden, die rendabel kan en moet zijn. Durf dan ook je bestaande securityprocedures in vraag te stellen.”

Op zoek naar nieuwe security strategie

Het succes van je security omgeving hangt af van je totaalconcept. Argus Team kijkt samen met jou hoe je je security uitgaven kan en wil hervormen en stelt een Investment Development Project Plan op. Binnen de bestaande budgetten en systemen wordt naar nieuwe beveiligingsstrategieën gezocht.

Slimmer investeren in beveiliging

De besparingen die je realiseert, adviseert het Argus Team te herinvesteren, zodat de security van je bedrijf op slechts twee jaar tijd evolueert naar een kwalitatief en technologisch hoogstaand systeem. Innovatie is ook slimmer investeren in security zodat je budget en de kwaliteit van je beveiligingssystemen erop vooruitgaan.

Security audit of risicoanalyse

Security awareness is wellicht het meest onderschatte onderdeel van je beveiligingsniveau.

Pierre Ketels: “Wij stellen vaak vast dat dit een van de belangrijke ontbrekende schakels is wanneer wij een audit of risicoanalyse uitvoeren bij bedrijven. Hierdoor missen de gemaakte investeringen de kans op een optimaal rendement en op 100% efficiëntie. Voor de duurzaamheid van security awareness is enkel het beste goed genoeg en daarom doen wij steeds een beroep op onze collega’s gespecialiseerd in houding en gedrag, die werken met een snelle, accurate en meetbare pragmatische aanpak.

Heb je vragen, bel naar 014 32 65 63 of mail info@argusteam.be. Argus Team zorgt eerst voor een Non Disclosure Agreement zodat je in volle vertrouwen je vragen kunt stellen. Of maak gewoon een vrijblijvende afspraak.

Lees ook

 

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Wilt u meer weten?

Argus Team

Argus Team

Bekijk de socials