Anybuddy, de app die een revolutie teweegbrengt in tennis en padel, komt naar Brussel en Vlaams-Brabant!

Bericht aan de sporters, tennisverslaafden of recreatieve spelers: de applicatie die het mogelijk maakt om vrijblijvend een tennis- of padelbaan te reserveren in de buurt en tegen de beste prijs, is nu beschikbaar in Brussel en Vlaams-Brabant. Dankzij Anybuddy is het nu mogelijk alle banen te zien die op het gewenste moment beschikbaar zijn in de clubs in de regio en een baan te reserveren à la carte en in 3 klikken. Daarnaast biedt de startup zijn partnerclubs aan om de toegang tot de velden te automatiseren door het installeren van gratis beveiligde boxen. Spelers die geen lid zijn van een club kunnen dus komen en gaan zonder enig contact met een derde partij. Een aanbod dat des te meer aansluit bij de actualiteit, omdat dit model tegemoet komt aan de nieuwe gezondheidsuitdagingen die zich aandienen. Zoom in op deze applicatie die steeds meer terrein wint...

In Brussel en Vlaams-Brabant verbindt Anybuddy spelers en sportclubs

De mobiele applicatie, die in 2017 door een startup in Lille is gelanceerd, stelt je in staat om de beschikbare banen in je buurt in real time te geolocaliseren.

Met Anybuddy hoef je geen licentiehouder of lid van een club te zijn om te kunnen spelen. Geen frustratie meer wanneer je geen toegang hebt tot kwaliteitsvolle banen, of wanneer er geen baan beschikbaar is op het moment dat je wil spelen. Sporten wordt makkelijker.

Deze dienst komt tegemoet aan een reële behoefte, want in België zijn 2/3 van de tennisspelers geen lid van een club en spelen ze à la carte. Anybuddy richt zich dan ook tot deze spelers.

Dankzij deze nieuwe dienst kunnen de inwoners van Brussel en Vlaams-Brabant nu snel een tennisbaan in de buurt vinden, deze meteen betalen via de applicatie en er heel eenvoudig toegang toe krijgen. Via de applicatie kan je ook andere racketsporten reserveren zoals Badminton, Squash en Padel.

De teams van Anybuddy leggen hun spelers in de watten zodat ze een geweldige ervaring hebben. Ze zijn 7 dagen per week beschikbaar om in te spelen op de behoeften van de gebruikers, hen te helpen in geval van problemen, de toegankelijkheid van de banen te beheren en zelfs om apparatuur te lenen. Ze zorgen voor alles!

Uitzonderlijke sportclubs

Om haar gemeenschap te voorzien van de beste banen, heeft de startup tal van partnerschappen gesmeed met clubs in Brussel en Vlaams-Brabant. Op de applicatie vindt u een ruime keuze aan oppervlakken: bedekt of niet, gravel, quick, greenset... Elke speler vindt er zijn geluk.

De applicatie telt partners van iconische clubs in de regio zoals Le Club Justine Henin, opgericht door de voormalige kampioene en de nummer 1 van de wereld. Bovendien is Tennis SDI in Dilbeek zopas de eerste Vlaamse partner geworden!

Gunther De Backer, voorzitter van SDI: “We zijn trots om de eerste Vlaamse partner van Annybuddy te zijn. We verwelkomen iedereen die tennis of padel wil spelen zonder lid te worden van onze club. Sporters kunnen overigens tot 6 september bij ons twee pop-up Padelterreinen boeken.”

SDI telt 7 graveltennisbanen (waarvan 6 overdekt in de winter), twee pop-up padelterreinen en natuurlijk een brasserie voor de sporters… en de anderen! Er is ook Le Roseau Bruxelles, een tennis- en fitnessclub in Ukkel, Brussel, op een eigendom van 4 hectare die grenst aan het natuurreservaat van Kinsendael. Spelen op gravel in een prachtige groene omgeving, een droom! 

Anybuddy, een app die terrein wint

Dankzij de eenvoudige service die voor iedereen toegankelijk is, is de app al een succes in Frankrijk, en zal de Anybuddy-applicatie op 15 juni 2020 in Brussel en Vlaams-Brabant worden ingezet. Bovendien is het de bedoeling om de dienst tegen eind 2020 ook in andere Belgische steden aan te bieden.

Bekijk de socials