LINDNER_Leaderboard.gif
Entiris Cleanroom

Medisch maatwerk voor multinationals én kmo’s

Als ondernemer wil je dat jouw medewerkers zich te allen tijde op hun kerntaak kunnen concentreren. Sommige facetten van het productieproces kun je daarom beter uitbesteden aan andere bedrijven. Zo biedt maatwerkbedrijf Entiris gespecialiseerde verpakkings- en assemblagediensten aan voor o.a. bedrijven uit de medische en farmaceutische sector.

Medisch en farmaceutisch maatwerk

Vele handen maken sterk werk. Deze leuze is maatwerkbedrijf Entiris op het lijf geschreven. Ook ondernemingen uit de medische en farmaceutische sector kunnen er terecht. Met meer dan 1.000 m² clean room oppervlakte en stofarme ruimten is het bedrijf een betrouwbare partner voor de productie van zogenaamde medical devices.

Assemblage medische producten

Entiris heeft 40 jaar ervaring in de assemblage van diverse medische  producten. Volgens Liliane Lemmens, siteverantwoordelijke in Diest, waar de cleanrooms en stofarme ruimtes gevestigd zijn, heeft het bedrijf in al die jaren een heel diverse expertise opgebouwd.

Liliane Lemmens: “We begonnen al in de jaren ’70 met 1 clean room. Door de jaren heen werken we voor enkele grote en heel trouwe klanten. Wij zorgen voor een volledig productieproces: voorbereiden, assembleren en verpakken van koperspiralen IUD’s en IVF sets in 4 clean rooms geclassificeerd klasse 7 in werking. Voorheen hebben we ook bloedafnametests voor eenmalig gebruik geproduceerd.”

Cleanrooms bij maatwerkbedrijf Diest

“Onze Cleanroom afdeling beschikt over technische installaties die aan de striktste normen voldoen en – belangrijker nog – over gespecialiseerd personeel. Entiris Diest stelt een 70-tal mensen, inclusief omkaderend personeel, te werk in de clean rooms. “

Verpakkingen medische en farmaceutische sector

Naast het assembleren van medisch materiaal biedt Entiris ook gespecialiseerde verpakkingsdiensten aan voor de medische en farmaceutische sector. Nancy Luyten, verantwoordelijke van de clean rooms, licht toe:

“De spiraaltjes en IVF sets die we hier produceren gaan naar sterilisatie en komen na sterilisatie terug naar onze site. Daarna gebeurt de secundaire verpakking. De eindklant geeft zijn specifieke wensen door aan onze partner, onze klant, en wij zorgen voor een unieke verpakking.”

Entiris Cleanroom en medische verpakking

Maatwerkbedrijf Entiris: flexibiliteit voor nieuwe klanten

Volgens Liliane Lemmens zijn er bij Entiris altijd nieuwe samenwerkingen mogelijk:

“Op korte termijn kunnen we 1 van de huidige cleanrooms gedeeltelijk ter beschikking stellen van nieuwe klanten. Wij zijn ook altijd bereid om te bekijken wat we kunnen betekenen voor nieuwe partners op langere termijn. We kijken dan samen naar de mogelijkheden voor investeringen en eventuele uitbreiding.”

Samenwerken met maatwerkbedrijf: de voordelen

Waarom zou je samenwerken met een maatwerkbedrijf zoals Entiris? We zetten enkele voordelen op een rijtje:

  • Entiris kan beroep doen op vele gespecialiseerde werkkrachten die nauwgezet werken
  • Het gaat hierbij vaak over repetitief werk waarvoor moeilijk medewerkers te vinden zijn op de reguliere arbeidsmarkt maar dat door het personeel van Entiris met hart en ziel wordt uitgevoerd.
  • Bovendien betreft het ook dikwijls nauwelijks of niet te automatiseren werk. Daardoor speelt het maatwerkbedrijf een cruciale rol in het productieproces van medische producten.
  • Flexibiliteit, innovatie en kwaliteit spelen een belangrijke rol.

Liliane Lemmens: “Eén ding is zeker, bij Entiris vindt u altijd een geschikte oplossing. Door te innoveren evolueren we mee met de markt en de behoeften van onze klanten. Onze knowhow en professionaliteit zijn onze garantie voor een optimale klantentevredenheid.”

Wil jij weten wat een maatwerkbedrijf voor jouw bedrijf kan betekenen? Op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw producten? Contacteer Entiris dan via onderstaand formulier.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Entiris

Meer weten?

Entiris - Werk op uw maat

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Entiris

Ook interessant

Interessante bedrijven

  • Stephanie De Becker Fotografie

  • De Brug vzw

Bekijk de socials