BCLOSE_Leaderboard.gif
Bakker Belgium, onderdeel groenten- en fruitleverancier Greenyard, koos Goodmans Boom Logistics Centre

Groenten en fruit van Delhaize vertrekken uit Boom

Distributie

Bakker Belgium, onderdeel van de internationale groenten- en fruitleverancier Greenyard, koos Goodmans Boom Logistics Centre voor de distributie van groenten en fruit voor Delhaize in België. Bakker Belgium betrekt deze nieuwe logistieke uitvalsbasis in het najaar van 2019.

Bakker Belgium en Goodman sloten een akkoord af voor de verhuur van 22.881m² magazijnruimte. Er zal ook extra kantoorruimte en parkeergelegenheid komen.

Strategische locatie voor distributie van verse producten

“Dankzij de strategische locatie van het Boom Logistics Centre kan Bakker Belgium continu zorgen voor de distributie van verse producten over het hele land”, aldus Sara Van Hoecke, Country Manager Goodman Belgium. “De magazijnruimte bevindt zich op één van de belangrijkste logistieke assen in België, namelijk de as Antwerpen-Brussel, en biedt directe toegang tot belangrijke invalswegen zoals de N16 en de A12. We zijn trots om Bakker Belgium te kunnen ondersteunen in deze fase van zijn groei.”

Logistieke magazijnen met moderne technologie

Bij Goodman ligt de nadruk steeds op kwaliteit. Bakker Belgium kan in het distributiecentrum dan ook rekenen op een hoogkwalitatieve logistieke ruimte. Boom Logistics Centre is voorzien van ultramoderne technologie. Denk aan LED-technologie, bewegingssensoren en hooggeïsoleerde buitenwanden. Dankzij de vrije hoogte van 12,20 meter en de uitstekende ligging in de nabijheid van de A12 en de E19 kan Bakker zijn logistieke activiteiten efficiënt verrichten.

Distributie.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven