Versie 3 B-Close.gif

Empack & Packaging Innovations viert 20ste editie

Logistiek

Het verpakkingsevent Empack is klaar voor een jubileumeditie op 25 & 26 oktober. Meer dan 140 exposanten stellen op deze beurs de nieuwigheden in de verpakkingsindustrie voor. De feesteditie vindt plaats in de Mechelse Nekkerhal.

Packaging Innovations: waar creativiteit in het schap tot leven komt

De uitdagingen in de verpakkingsindustrie zijn er op het gebied van duurzaamheid, innovatie, design en opvallen in het schap. Dankzij de combinatie van Empack met Packaging Innovations wordt de Nekkerhal een platform alle verpakkingsprofessionals: van creatieve verpakkingsontwerpers en brandmanagers tot technische ingenieurs, productiemanagers en aankoop.

De toekomst onthuld

Tijdens Empack maak je kennis met allerhande innovaties. Voorbeelden zijn de tentoonstelling van 15 Pentawards finalisten, de Pack Studio en de Sustainability Track, een begeleide route die milieuvriendelijke producten en diensten in de kijker zet.

De keynote speeches, paneldiscussies en interactieve workshops behandelen een breed scala aan onderwerpen zoals duurzaamheid, digitalisering, design en product safety.

Speciale zones

"We kijken uit naar deze feestelijke editie, een bijeenkomst die de knapste koppen in de verpakkingsindustrie samenbrengt", zegt Karen Rammeloo, Marketing Event Manager van Empack. "Aangezien verpakkingen een cruciale rol blijven spelen in merkdifferentiatie en duurzaamheid, is dit platform van onschatbare waarde om opkomende trends te ontdekken, connecties te smeden en de industrie vooruit te stuwen."

Dit zijn de verschillende zones op de beurs :

Partner Village: experts, sectorfederaties en onderzoekscentra staan voor je klaar met gericht advies.

Contract Pack Pavilion: als je verpakkingsactiviteiten wilt uitbesteden of verpakkingsoplossingen nodig hebt, helpen exposanten je om jouw verpakkingen naar een hoger niveau te tillen.

Sustainable Food Service Packaging: in de voedingsindustrie spelen verpakkingen een cruciale rol in de klanttevredenheid.

• Speakers’ Corner: een platform waar exposanten de kans krijgen om in korte pitches hun inzichten te delen.

Registreren

Empack 2023 is een must-attend event voor verpakkingsprofessionals, fabrikanten, leveranciers, retailers en iedereen die geïnteresseerd is in de laatste trends in de verpakkingsindustrie. Verzeker je nu al van jouw gratis toegang via www.empack.be met code BAAA1000.

Je wil als exposant deel uitmaken van dit verpakkingsfeest? Neem dan contact op via empackbe@easyfairs.com.

BCLOSE_Rectangle.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials