Moon Gin

Belgische gin wint goud en zilver op World Gin Awards

Business & Lifestyle

Moon Gin valt opnieuw in de prijzen

Het Belgische ginmerk ‘Moon’ is op de World Gin Awards twee keer op het podium geëindigd. Cherry Moon behaalde een gouden medaille in de categorie ‘Flavoured Gin’ en Moon Gin won zilver in de categorie ‘Best Contemporary Gin’.

Matthew Van Noten en Tommy De Mulder, die de gin creëerden in samenwerking met Stokerij De Moor in Aalst, zijn heel tevreden met de awards. Bij de World Gin Awards velt een professionele jury een oordeel over de beste gins ter wereld.

Nog geen jaar op de markt

“Cherry Moon is nog geen jaar op de markt en behaalt meteen goud. Hier zijn we toch wel heel fier op”, aldus het duo. Matthew en Tommy zijn ondertussen de grens met onze Noorderburen overgestoken. Daarnaast lopen er ook nog onderhandelingen met andere Europese markten zoals Frankrijk en Denemarken.

Zomerbars en gin festivals

De twee vrienden willen zich de volgende maanden volop richten op zomerbars, gin festivals en ander events. Ze willen hun beide gins bij een nog breder publiek bekend maken.

Vorig jaar won Moon Gin twee SIP Awards (platina en goud voor package design) en behaalde het een gouden 90/100 op de GinUrWay. In 2017 werd Moon Gin bedacht met zilver op de Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles.

benny tailer banner 3.jpg

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven