Wildseizoen bij Restaurant Guzto in Aartselaar

Nieuw wildseizoen, nieuwe gelegenheid om heerlijk zakelijk te tafelen

Nu de herfst voor kille temperaturen zorgt, kan je je heerlijk opwarmen aan alles wat het nieuwe wildseizoen in petto heeft. Ook tijdens je zakelijke lunches, diners of eindejaarsfeesten brengt een stukje wild een beetje kleur in grauwe dagen. En waar combineer je zaken en tafelen beter dan in een sfeervol restaurant?

Totaalaanbod in een stijlvolle setting

Restaurant Guzto in Aartselaar is gekend om zijn uitstekende mediterrane keuken. Maar je eet er alleen niet verrukkelijk en in een stijlvolle omgeving. Guzto richt zich ook specifiek op zakelijke klanten met een breed aanbod aan producten en diensten.

Zo kan je bij Guzto gebruik maken van een volledig uitgeruste ruimte waar maximaal 30 personen kunnen samenzitten voor een vergadering, persconferentie, seminarie, productvoorstelling en veel meer. Guzto verzorgt daarbij met veel plezier je lunch of diner met verse ingrediënten en uitgelezen wijnen.

Je kan er je medewerkers of klanten ook trakteren op een kookworkshop of op een bedrijfsfeest. Hiervoor levert Guzto catering van A tot Z, ook op locatie.

Als het even wat vlugger moet gaan, serveert Guzto jou een lichte lunch. Je parkeert je wagen dan op de ruime parking, geniet van je lunch of sluit een snelle deal en rijdt zo weer terug de baan op, zonder files en zonder zoektocht naar parkeerplaats.

Wildspecialiteiten

Dit seizoen staat volledig in het teken van wild. Gun jezelf, je klanten, je partners en medewerkers net dat beetje extra met een verfijnde lunch of diner met patrijs, haas, hert, fazant en everzwijn. Zo haal je het meeste uit je drukke dag.

Heb je een meeting in het vooruitzicht en zoek je nog naar de geschikte locatie? Loopt het water je al in de mond? Contacteer het restaurant voor je reservatie of gebruik het onderstaande formulier voor al jouw vragen.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Guzto

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Guzto
  • Kleistraat 175
    2630 Aartselaar
  • +32 3 877 10 79

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials