Antilope De Bie Printing bedient Nederlandse markt vanuit Amsterdam

Communicatie & Huisstijl

Door de sterke vraag in Nederland naar gespecialiseerd drukwerk opent Antilope De Bie Printing, Belgische marktleider in drukwerk uit Duffel, een verkoopkantoor in Amsterdam. Ge Selen van EPS-Amsterdam en Bart De Bie van Antilope De Bie Printing zitten onder hetzelfde dak. 

Groeiende vraag naar kwaliteitsdrukwerk bij onze Noorderburen

Antilope De Bie is al een hele tijd actief op de Nederlandse markt. We hebben er een mooi  klantenbestand en onze Nederlandse vertegenwoordiger levert er goed werk. Maar door de groeiende vraag was er toch nood aan een extra lokale vestiging.” Aan het woord is CEO Bart De Bie.

De Bie Printing in partnership met EPS

Sinds begin oktober bedient Antilope De Bie haar Nederlandse klanten vanuit het nieuwe gebouw van EPS-Amsterdam aan de Wenckebachweg in Amsterdam.  EPS-Amsterdam is een gekende naam voor prepress en digitaal print- en drukwerk en al lang een Nederlandse partner van Antilope De Bie.  Onlangs verhuisde EPS van een centrumlocatie in Amsterdam naar het groter en gemakkelijk te bereiken pand binnen de ring, waar nu ook Antilope De Bie Nederland zijn intrek heeft genomen.

“We delen een focus op vakmanschap, gedrevenheid, duurzaamheid en een kwalitatieve service. Antilope De Bie is zeer sterk in kwaliteitsproducties zoals boeken en drukwerk met een luxueuze uitstraling. In Nederland bestaat daar heel wat interesse voor”, gaat Bart De Bie verder.

Met die nieuwe lokale vestiging staat Antilope De Bie nog dichter bij zijn Nederlandse klanten, vooral in de noordelijke provincies. Vanzelfsprekend kan het Nederlandse team steunen op het vakmanschap van ons gedreven personeel van de drukkerij in Duffel.

Familiebedrijf met sterke roots

Antilope De Bie bestaat sinds 1922. Het familiebedrijf wordt geleid door de vierde generatie, Bart en Johan De Bie. Eerder dit jaar centraliseerde de gespecialiseerde kwaliteitsdrukker zijn verschillende divisies en merknamen op de site in Duffel. De ingebruikname van het nieuwe magazijn en de nieuwe kantoren ging gepaard met een investering van 1,5 miljoen euro. Het bedrijf investeerde bovendien nog 6 miljoen euro in nieuwe drukpersen met de laatste nieuwe ledtechnologie, computergestuurde vouwmachines en meer.

Door investeringen en overnames groeide Antilope De Bie uit tot een grafische groep met bijna 100 gedreven vakmensen.

Lees ook:

IMPRENTA_PRINTPROFESSIONALS_2.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven