Leaderboard BB.gif

Bart Meeus is European Photographer

Communicatie & Huisstijl

Ekerse fotograaf heeft een internationale erkenning op zak.

Bart Meeus mag zich voortaan European Photographer noemen, een kwalificatie die wordt toegekend door de Federation of European Professional Photographers (FEP). Dit kwaliteitslabel bevestigt niet alleen de technische vaardigheden, maar ook de fotografische kwaliteiten en de aanpak van Bart Meeus.

Zwart-witportretten

Bart Meeus koos ervoor om een reeks van 12 zwart-witportretten voor te leggen. Volgens de jury ging het om een sterke selectie met veel variatie in de poses en een goede controle qua belichting. “Met mijn ingezonden beelden wou ik bewijzen dat ik op een professionele manier aan fotografie doe. Door het behalen van het EP-label wordt dat ook bevestigd. Dat geeft mij veel voldoening en ook mijn zelfvertrouwen als fotograaf is daardoor toegenomen. Het is trouwens het enige kwaliteitslabel in de fotografie dat ik ken met dat potentieel”, legt Bart Meeus trots uit.

Dierbare herinneringen

Als professioneel fotograaf focuste Bart zich eerst vooral op huwelijksfotografie. Maar daar is geleidelijk aan ook meer portretfotografie bijgekomen. “Ik wil iedereen er nog meer bewust van maken om belangrijke momenten in het leven op tijd vast te leggen en hen hierin ook begeleiden. Dat levert nadien heel wat mooie en dierbare herinneringen op. Een portret moet iets tastbaar zijn. Het eindresultaat is een artistieke foto die mooi afgewerkt op de juiste plaats tegen de muur komt te hangen. Ze roept zo veel meer emoties op dan enkel maar een digitaal beeld”, aldus Bart Meeus.

Bekijk meer portretten: www.portretfotograaf.one

Rectangle banner.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

  • bizz com bvba

  • Copykat

  • Salens Communicatie NV

Bekijk de socials