Nieuwe modellen Toyota

Dwars door de lage-emissiezone dankzij een groen wagenpark

Verschillende grootsteden voeren een lage-emissiezone in waar je niet met oude of vervuilende wagens mag inrijden. Dat is een streep door de rekening van heel wat bedrijven die in die steden actief zijn en waarvan werknemers vooral met diesels rondrijden. Tijd om je fleet een update te geven met ecologisch verantwoorde hybridewagens?

Hybrides van Toyota

Bij Toyota Van Dijck zit je wat dat betreft in elk geval goed. Meer nog, 2019 belooft een belangrijk jaar te worden voor deze Japanse constructeur. Het merk zet volop in op zijn hybrides en lanceert nieuwe modellen van enkele bestsellers en klassiekers in het gamma. Met een hybride rij je zuinig en comfortabel dankzij de benzinemotor en elektrische aandrijving. Je rijdt met een fluisterstille elektromotor bij lage snelheid. De benzinemotor neemt het over bij hogere snelheid. Bovendien laden de hybrides van Toyota zichzelf op, zodat je niet op zoek moet naar een laadpaal in de stad. Je bespaart heel wat kosten dankzij een hybride en geniet van een gunstige fiscale aftrekbaarheid en een laag voordeel alle aard.

Nieuwe modellen in 2019

  • RAV4

In het begin van het jaar kon het publiek al kennismaken met de nieuwe RAV4. De geliefde SUV is er nu ook met hybride aandrijving en kreeg een krachtig en modern uiterlijk. Enkele bekende namen uit het verleden zijn terug van weggeweest en in een nieuw jasje gestoken.

  • Corolla

De Corolla, Corolla Crossover en Touring Sports gaan volop voor de vooruitgang. De meest verkochte auto ter wereld is beschikbaar met hybride motor en in verschillende carrosserietypes. Zo vinden zowel professionele gebruikers als gezinnen steeds een betrouwbare, veilige en zuinige wagen die bij hun noden past.

  • Camry

Ook de Camry maakt zijn terugkeer. Deze stijlvolle sedan heeft al het comfort dat je van een directiewagen verwacht, en koppelt dat aan een intelligente hybride aandrijving.

Veiligheid is standaard, geen optie

Elke nieuwe Toyota is standaard uitgerust met Toyota Safety Sense, dat heel wat veiligheidsfuncties en rijhulpmiddelen bevat om de veiligheid van de inzittenden én andere weggebruikers te verhogen. Zo detecteert het Pre-Collision System automatisch hindernissen en voetgangers en remt het de wagen af om botsingen en kop-staartaanrijdingen te voorkomen. Het Lane Departure Alert voorkomt het afwijken van je rijvak. Dankzij adaptieve cruise control houd je steeds een veilige afstand tot je voorligger. Ook verkeersbordherkenning, adaptieve grootlichten en vermoeidheidswaarschuwingen zijn standaard op de meeste modellen

Liever sportiever?

Liefhebbers van sportieve bolides kunnen alvast uitkijken naar de gloednieuwe Toyota GR Supra en de Yaris GR-Sport. De nieuwe Supra zet de vijftigjarige geschiedenis van deze legendarische sportwagen verder met alles wat het hart van een autoliefhebber sneller doet slaan. De Yaris GR-Sport is het sportieve broertje van de populaire hatchback en is optioneel als hybride beschikbaar.

Toyota Van Dijck, de partner voor je vloot

Toyota Van Dijck in Brecht heeft alles in huis om professionals de beste service te bieden. Je vindt er alle modellen uit het gamma Toyota Business Plus, van compacte stadswagen tot industrieel voertuig. Voor je herstellingen, onderhoudsbeurten en carrosseriewerken kun je rekenen op de vakkundige technici in de werkplaats.

Lees ook

 

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Toyota Van Dijck

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Toyota Van Dijck

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials