Track & Trace

All-Connects neemt Antwerpse Intersat over

Bedrijfsvoertuigen & Trucks

Track & trace bedrijf All-Connects nam in januari 2020 de activiteiten van Intersat over, een lokale aanbieder van volg- en beveiligingssystemen.

All-Connects is gespecialiseerd in digitale transformatie met betrekking tot voertuigen, wagenparken, bedrijfsassets en mobiele teams. Met bijna 20 jaar ervaring op de teller is het bedrijf nog steeds in volle groei. Met deze overname zet het Kontichse bedrijf deze strategie verder.

Track & trace oplossingen

“Als speler op de Vlaamse track & trace markt hebben we geen moment getwijfeld om deze mooie opportuniteit te verzilveren,” zegt Philippe Minne, Managing director van All-Connects. “Voor zaakvoerder Christian de Salle, die in 2004 Intersat oprichtte, werd het stilaan tijd om wat gas terug te nemen. Hij zal vanaf januari 2020 binnen All-Connects als adviseur zijn kennis over de oplossingen uit het Intersat gamma met ons delen.”

Serviceverleners

Met deze overname zetten beide bedrijven hun goede reputatie als serviceverlener verder. Philippe Minne: “Bij de eerste bespreking was het al snel duidelijk dat zowel ikzelf als Christian enorm veel waarde hechten aan het luisteren naar wat de klant wil. Het 100% ondersteunen in een sterk commercieel verhaal blijft het uitgangspunt.”

De klanten van Intersat klanten kunnen blijven gebruik maken van hun oplossingen. De ondersteuning en service wordt vanaf nu door All-Connects verzorgd.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Bekijk de socials