De Kempen Verhuur: grootste vloot reinigingsvoertuigen van België

Partner

De Kempen Verhuur is een niche-afdeling van Dif-Rent op de Noorderlaan, specialist in de verkoop en verhuur van bedrijfsvoertuigen. Samen zijn deze bedrijven goed voor een verhuurvloot van een 400-tal trekkers, vrachtwagens, bestelwagens en reinigingsvoertuigen.

De doelgroep van De Kempen Verhuur zijn intercommunales, gemeenten, transportbedrijven en bedrijven die actief zijn in  milieubeheer en afvalverwerking. Momenteel beheert het bedrijf de grootste vloot reinigingsvoertuigen in ons land.

Wagens voor afvalophaling

Clemens van Rijn van De Kempen Verhuur licht toe: “Wij bieden voor iedere klant een oplossing op maat. Dat houdt in dat we een wagen samenstellen die de beste oplossing biedt voor de eisen van de klant. We beschikken over een veertigtal vrachtwagens voor de ‘waste sector’ en jaarlijks bouwen we onze vloot verder uit.”

Samenwerking met DIF-Rent

De Kempen Verhuur onderhoudt en herstelt de wagens via het DAF & Mercedes-Benz dealernetwerk waar Willy van Doorne International. Door de samenwerking met DIF-Rent is het ook mogelijk om bijvoorbeeld trekkers of standaard vrachtwagens voor klanten te regelen. Nogal wat klanten in het marktsegment van De Kempen Verhuur hebben geregeld werk voor trekkers met een hydraulische pomp, om walking floor trailers aan te drijven.

Specialist in huisvuilvoertuigen

Met een recente sleuteloverhandiging bij de DAF concessie Truck Trading Limburg in Houthalen voegt De Kempen Verhuur weer 5 nieuwe DAF-voertuigen toe aan zijn vloot, waaronder 3  voertuigen met twee compartimenten en twee kamers. “Wagens met twee compartimenten zijn in opmars, omdat die toelaten twee fracties gescheiden op te halen. De nieuwe wagens hebben niet alleen twee compartimenten, maar ook twee deuren. Dat laat toe de fracties gescheiden te lossen,” zegt Clemens van Rijn.

De Kempen Verhuur doet ook verkoop en opbouw van voertuigen

Het grootste deel van de vloot van De Kempen Verhuur bestaat uit DAF vrachtwagens, maar ook andere merken zitten in het aanbod, zoals Mercedes-Benz en Iveco. Want De Kempen Verhuur verhuurt niet alleen, maar verkoopt ook en doet de opbouw ervan.

Contactgegevens

De Kempen Verhuur
Noorderlaan 175
2030 Antwerpen
Tel: 03-383 25 82
Fax: 03-383 14 73
info@dekempen-verhuur.be
www.dekempen-verhuur.be


Dif-Rent
Noorderlaan 175
2030 Antwerpen
Tel: 03-3832582 
Fax: 03-3831473
info@dif-rent.be
www.dif-rent.be

Meer weten?

Contactinformatie

Ook interessant