Patrick Vuerinckx: “Zorg dat je bovenaan bij Google staat

IT

Wie met aandacht en succes de evolutie van de digitale media volgt is Patrick Vuerinckx en zijn crew. Als CEO van DeZign Crew bvba vierden ze op 14 juni hun elf jarig bestaan. Gestart in 2001 met de focus op webdesign, ontwerp van maatwerk en van zelf aanpasbare flashwebsites en advertenties, was hij pionier in Europa. De opkomst van Google heeft zijn visie op de (zakelijke) wereld behoorlijk veranderd.

In 2002 startte hij de met de uitgave van "Groene Gids®", een online advertentieplaats. Bedrijven kunnen zich vandaag nog altijd gratis aanmelden met een link naar hun website op deze portaal, groene gids® (www.groenegids.be).

Patrick Vuerinckx: "We introduceerden ook Smartwebs, een CMS-systeem met SEO-module. SEO staat voor "Search Engine Optimization", ook zoekmachine-optimalisatie genoemd. Nu geven we cursussen en opleidingen om klanten beter te laten scoren in zoekmachines zoals deze van Google. Scoren op Google is geen geheime formule. Je kan de basisregels gemakkelijk terugvinden. De vraag is of je het ook kan uitvoeren? Onze SEO-module maakt het voor iedereen gewoon gemakkelijker. Een eigen software die steeds voldoet aan de laatste noden."

"Meer bezoekers met minder geld, daar doen we het voor."

Wat maakt uw formule anders en beter ?

Patrick Vuerinckx: "Wij legden een groot netwerk aan sinds 2002 via linkbuilding van klanten en groene gids® adverteerders – net iets meer, wat nodig is om nog beter te scoren. Meer bezoekers met minder geld, daar doen we het voor."

Het succes van DeZign Crew is het gevolg van de expertise en het netwerk dat het bedrijf ondertussen heeft opgebouwd. Je kan nergens een website kopen die meteen in de top 10 van Google opduikt. Het creëren van een top-website kost tijd en knowhow.

Patrick Vuerinckx: "Je moet geen programmeur zijn om te scoren bij zoekmachines zoals Google. Je typt je teksten gewoon in onze geprogrammeerde zoekmachine vriendelijke CMS en voegt er je foto's aan toe, zodat deze worden geüploaded naar je pagina in de juiste vormgeving. Het werkt net zoals een tekstverwerker of een e-mailbestand: snel en eenvoudig. Wie hiervoor geen tijd heeft, kan nog altijd op onze diensten terugvallen."

DeZign Crew leert starters en kleine handelaars al gebruik maken van internet vanaf 199 euro per jaar, websites met productvoorstelling voor (groot)handelaars & kmo's vanaf 1.500 euro per jaar. Voor zo'n beperkte investering geef je je business een meetbare, enorme injectie.

Info: www.dezigncrew.com of 03 680 11 00

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven