E-Technics

Facility

Wim Schrijvers is sinds 2006 de drijvende kracht achter E-Technics, gespecialiseerd in groene energie voor particulieren en bedrijven. Met bijna 20 jaar ervaring op de teller levert, monteert, installeert en onderhoudt E-Technics alle zonnepanelen voor je nieuwbouw- of renovatieproject. Zonnetrackers (ook zonnevolgers genoemd) en design zonnepanelen vormen de hoofdactiviteit. De onderneming focust op uitdagende situaties, waarbij de standaardoplossingen ontoereikend zijn. Want voor elk gebouw bestaat er een duurzame oplossing!

Diensten

 • zonnepanelen

  Zonnepanelen

 • Zonnevolgers-zonnetrackers

  Zonnevolgers-zonnetrackers

 • Lichtgewicht zonnepanelen

Innovatie, service en kwaliteit

E-Technics investeert voortdurend in het bedrijf, klanten, partnerships en nieuwe producten. We volgen alle technische trends en evoluties op de voet en zorgen ervoor dat onze ervaren vakmensen zich regelmatig bijscholen. Op die manier garanderen we onze klanten een optimale service en een maximaal rendement op hun investering in PV-panelen. En aangezien we merkonafhankelijk werken, bieden we de meest geschikte oplossingen aan, met de nodige kwaliteitslabels en garanties.

De waarden van E-Technics

 • Kwaliteit: het moet niet goed zijn, het moet perfect zijn.
 • Persoonlijk: korte communicatielijnen, 1 aanspreekpunt.
 • Op maat: we werken steeds in overleg met jou, de klant.
 • Communicatie: wij staan voor heldere afspraken, zonder verrassingen.

Waarom PV-panelen plaatsen aan je bedrijfsgebouw?

Zonnepanelen vormen een belangrijk element in de verduurzaming van je bedrijf. Zo gebruik je hernieuwbare energie voor verlichting, verwarming, koeling en/of ventilatie. E-Technics biedt de nieuwste technologie aan, waardoor je nóg meer rendement haalt uit je investering. Zonnevolgers leveren bijvoorbeeld een veel hoger rendement op dan vaste installaties. Gebouwgeïntegreerde zonnepanelen produceren op hun beurt niet alleen energie, maar doen tegelijk dienst als opvallende communicatiedrager. 

Zonnevolgers en zonnetrackers: beweegbare zonnepanelen voor optimaal rendement

Beschikt je bedrijf over onvoldoende beschikbare dakoppervlakte, is de oriëntatie niet optimaal of is er slagschaduw? Dan kan je opteren voor zonnevolgers of zonnetrackers. Bij een dergelijk systeem worden zonnepanelen gemonteerd op masten. Een motor laat de panelen draaien en kantelen. Geavanceerde software en een astronomische klok sturen alles aan. Dat maakt dat de panelen het hele jaar door op elk moment van de dag optimaal op de zon gericht zijn. Het resultaat? Het rendement verhoogt met maar liefst 45% in vergelijking met vaste PV-panelen en je geniet van een hogere energieopbrengst in de winter.

Dankzij de montage op masten (tot 5 meter hoog) kan je zonnevolgers ook installeren op de bedrijfsparking. Auto’s en vrachtwagens rijden er gewoon onderdoor. In noodsituaties laat je de panelen kantelen om de hulpdiensten door te laten. 

Gebouwgeïntegreerde zonnepanelen

Gebouwgeïntegreede zonnepanelen kan je gebruiken om geïsoleerde gevels en muren te bekleden. Je gebouw verkrijgt een moderne uitstraling en de gevels doen tegelijk dienst als communicatiemiddel. 

Dit biedt tal van creatieve mogelijkheden. Je kunt de panelen naar wens ontwerpen en voorzien van kleuren (bijvoorbeeld jouw ‘huiskleuren), afbeeldingen en patronen. De gevel kan een commerciële boodschap weergeven, een commerciële actie aankondigen, de aandacht trekken met een krachtig beeld enz. 

Een slimme investering

Zonnepanelen zijn en blijven een slimme en duurzame investering voor je bedrijf. Je verdient je investering binnen enkele jaren terug, waarna ze nog lang blijft renderen. Tegelijk geniet je van voordelige energie en geef je je bedrijf een groen en toekomstgericht imago. De specialisten van E-Technics realiseren je PV-project voor jou.
 

Meer weten?

E-Technics

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • E-Technics

Uitgelicht

Bekijk de socials