E-Technics

Facility

Wim Schrijvers is sinds 2006 de drijvende kracht achter E-Technics. Dit vooruitstrevende bedrijf is gespecialiseerd in groene energie voor particulieren en bedrijven. Met meer dan 10 jaar ervaring op de teller levert, monteert, installeert en onderhoudt E-Technics alle zonnepanelen voor je nieuwbouw- of renovatieproject. Naast PV-panelen, installeert E-Technics ook lichtgewicht flexibele zonnepanelen en zonnetrackers of zonnevolgers. Voor elk gebouw is er een duurzame oplossing!

Diensten

 • zonnepanelen

  Zonnepanelen

 • Zonnevolgers-zonnetrackers

  Zonnevolgers-zonnetrackers

 • Lichtgewicht zonnepanelen

Innovatie, service en kwaliteit

E-Technics investeert voortdurend in het bedrijf, klanten, partnerships en nieuwe producten. We volgen alle technische trends en evoluties op de voet en zorgen ervoor dat onze ervaren vakmensen zich regelmatig kunnen bijscholen. Op die manier garanderen we onze klanten optimale service en een maximaal rendement op hun investering in PV-panelen. En aangezien we merkonafhankelijk werken, bieden we de juiste materialen aan, met kwaliteitslabels en garanties.

De waarden van E-Technics

 • Kwaliteit: het moet niet goed zijn, het moet perfect zijn.
 • Persoonlijk: de meewerkende zaakvoerder is je centrale aanspreekpunt.
 • Op maat: we werken steeds in overleg met jou, de klant.
 • Communicatie: wij staan voor heldere afspraken, zonder verrassingen.

PV-zonnepanelen plaatsen op je bedrijfsgebouw

Zonnepanelen of PV-panelen zetten zonne-energie om in elektriciteit. Je verlicht en verwarmt je woning of bedrijfsgebouw dus met energie uit natuurlijke bronnen. Dat is niet alleen voordelig voor uw budget, maar ook voor het milieu. Omdat E-Technics inzet op een maximaal woon- en werkcomfort kiezen we niet voor de goedkoopste, maar wel voor de beste zonnepanelen, eventueel op maat gemaakt of geïntegreerd in gevel of dak

Zonnepanelen zijn en blijven een slimme en duurzame investering voor je bedrijf.

Kies je voor zonnepanelen? Dan bespreken we je wensen en starten we met een deskundige analyse gevolgd door gepersonaliseerd advies en een ontwerp op maat. Groen licht? Een vijfsterren service krijg je er zomaar bovenop, want onze vakmannen zorgen voor een windvaste en lekvrije PV-installatie. Je kunt ook op ons rekenen voor een grondig onderhoud van je zonnepanelen, zodat je hoge reparatiekosten en energieverlies vermijdt.

Zonnevolgers en zonnetrackers: beweegbare zonnepanelen voor optimaal rendement

Wil je investeren in duurzame energie voor je bedrijf, maar is je gebouw ongunstig georiënteerd? Valt er te veel schaduw op je dak? Of zoek je een originele eyecatcher voor je parking die je kunt integreren met laadpalen voor elektrische wagens? Dan is een zonnevolger of zonnetracker dé oplossing voor je kmo.

Een zonnevolger bestaat uit zonnepanelen die op een draaiende mast gemonteerd zijn. Een ingebouwde motor met astronomische klok zorgt ervoor dat de zonnepanelen steeds in de juiste richting gedraaid zijn. Op die manier leveren alle zonnecellen continu de maximaal beschikbare energie. Het resultaat? Het rendement verhoogt met maar liefst 35% in vergelijking met vaste PV-panelen. 

Wil je een zonnetracker plaatsen? E-Technics luistert, analyseert en rekent met state-of-the-art software om de technische haalbaarheid van je project te controleren. Wij bepalen de juiste configuratie van je beweegbare zonnepanelen en garanderen dat je maximaal energie uit de zon haalt. Met een rugzak vol technische knowhow en jarenlange ervaring plaatst E-Technics je kwalitatieve materialen met een levensduur van minstens 25 jaar. Heb je een vraag? Onze expertise is slechts een telefoontje verwijderd.

Flexibele lichtgewicht zonnepanelen

Wil je de overstap maken naar duurzame energie, maar kan je dak geen zware metalen constructies dragen? Of heb je een halfrond dak en zoek je buigbare zonnepanelen? Droom je van zonnepanelen die flinterdun zijn en nauwelijks opvallen? E-Technics is gespecialiseerd in het vakkundig installeren van flexibele zonnepanelen die helemaal versmelten met de architectuur van je gebouw. Ze zijn elegant, flinterdun, licht van gewicht en buigbaar. Als mooie surplus is de uitstekende prijs-rendementverhouding vergelijkbaar met die van standaard zonnepanelen. Ideaal dus voor daken van openbare gebouwen, industriële constructies, winkels, magazijnen, beschermde monumenten of moderne woningen. Voor de plaatsing en het onderhoud van je lichtgewicht zonnepanelen reken je op de expertise van de vakmensen van E-Technics.

Een slimme investering

Zonnepanelen zijn en blijven een slimme en duurzame investering voor je bedrijf. Na vijf à tien jaar heb je je investering al terugverdiend. Tegelijk geniet je van voordelige energie en geef je je bedrijf een groen en toekomstgericht imago. De specialisten van E-Technics realiseren je PV-project voor jou.

Meer weten?

E-Technics

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • E-Technics

Uitgelicht

Bekijk de socials