Group-f Rental

Logistiek

Hoogwerkers

Met hypermoderne hoogwerkers is Group-f Rental dé preferentiële partner voor talloze taken. Met ons uitgebreide wagenpark en vakkundig personeel maken we het verschil voor uw werkzaamheden. We zorgen ook voor signalisatie en de rijplaten zodat we u optimaal ontzorgen.

Diensten

  • Verhuur hoogwerkers

  • Verhuur spinhoogwerkers

  • Verhuur schaarliften, telescoophoogwerkers en genie liften

Hoogwaardige hoogwerkers

Alle voertuigen van Group-f Rental zijn jong en perfect onderhouden.

  • Hoogwerkers op bestelwagens en vrachtwagens: met een reikwijdte die varieert van 16 tot 57 meter. Deze voertuigen zijn geschikt voor talloze toepassingen, van telecomwerkzaamheden tot gevelwerken.
  • Hoogwerkers op een gesloten bestelwagen. Deze voertuigen beschikken over een aangepaste accommodatie voor elektriciteitswerken. Ondanks hun relatief compacte omvang beschikken ze over een laadruimte én een polyester kooi, waardoor elektrische werkzaamheden vlot én veilig kunnen uitgevoerd worden.
  • Spinhoogwerkers zijn perfect voor werkzaamheden op grote hoogte op moeilijk bereikbare plaatsen. Snoeiwerken in de achtertuin zijn een vaak voorkomend voorbeeld, maar ook binnen zijn ze van grote waarde.
  • Hybride zelfrijders: deze toestellen beschikken over een krachtige batterij met een autonomie van acht uur, die door de motor in een mum van tijd kan opgeladen worden.

Signalisatie en rijplaten

Op vraag van onze klanten nemen we de signalisatie en de rijplaten voor onze rekening, wat een aanzienlijke tijds- en geldbesparing oplevert.

Wij helpen graag een handje mee

De klant kan tot een werkhoogte van 30 meter huren en zelf bedienen, vanaf 30 meter leveren we steeds een meewerkende operator mee. Als professionele partner draagt die een stevig steentje bij, zodat je je kan focussen op jouw corebusiness.

Meer info over ons uitgebreid wagenpark aan hoogwerkers? Neem contact op via Rental@group-f.be

Over Group-f

Group-f begon in 2004 als een familiebedrijf, en dat is het nog steeds. Onze service bestaat uit 4 grote pijlers: Rental, Cleaning & Facility, Cleaning & Hospitality en Dienstencheques.

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Group-f Rental

Uitgelicht

Bekijk de socials