Randstad Group

HR

Hr-oplossingen op maat van uw kmo

Als kmo beschikt u niet over een uitgebreide personeelsdienst met hr-specialisten. En toch zijn uw medewerkers voor u net zo belangrijk als voor een multinational. Misschien zelfs nóg belangrijker. Want met een kleiner team moet u nog beter op elkaar ingespeeld zijn. Binnen een kleiner team rekent iedereen nog meer op elkaar. Vertrouw op Randstad als u hulp nodig hebt op hr-vlak. Met hr-services op maat helpen we u om elke hr-uitdaging het hoofd te bieden.

Diensten

  • Een oplossing voor élke hr-vraag

  • Uitzendarbeid

  • Projectsourcing

  • Interimmanagement

  • Payroll solutions

  • Hr-diensten op kmo-maat

Lokaal talent

Hebt u tijdelijk extra handen nodig in een piekperiode? Valt een medewerker onverwacht uit door een ongeval? … Het zijn situaties die u als werkgever kopzorgen baren, maar een telefoontje naar uw plaatselijk Randstad-kantoor kan veel oplossen. Onze consultants kennen de lokale arbeidsmarkt door en door, en vinden een oplossing die u verderhelpt. Zo kunt u op volle kracht blijven werken zonder de rest van uw team in problemen te brengen.

U staat er nooit alleen voor

Maar ook met al uw andere hr-vragen kunt u bij ons terecht. Hebt u plannen om te groeien of te heroriënteren? Dan vindt u bij ons ervaren professionals die het project mee op de rails kunnen zetten. Zoekt u een interimmanager die tijdelijk uw bedrijf mee kan leiden? Ook daarvoor kloppen kmo’s bij ons aan. Of wenst u extra hulp bij uw loonadministratie? Ook daarvoor hebben wij de juiste specialisten in huis.

Hr-oplossingen die renderen

Met élke hr-vraag kunt u bij ons terecht – ongeacht of die om mensen, administratie of hr-technologieën gaat. Klop dus aan bij het Randstad-team in de buurt. U vindt er veel meer dan uitzendoplossingen. U vindt er hr-experten die uw vraag in alle vertrouwen en met kennis van zaken behandelen. Want ook u hebt recht op hr-oplossingen op maat van uw kmo. Oplossingen die renderen.

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Randstad Group

Uitgelicht

Bekijk de socials