Think Video

Marketing & Sales

Think Video met zaakvoerder Thibault Weewauters produceert kwaliteitsvolle video’s voor kmo’s. Naast de klassieke bedrijfsreportage gaat het onder meer om e-learning video’s, videoportretten en testimonials. Alles wat een kmo nodig heeft om zich creatief te profileren én te onderscheiden. In de iFilm Academy van Think Video kan je bovendien leren hoe je straffe opnames kan maken met de camera van je smartphone.

Diensten

  • Bedrijfsvideo

  • Postproductie

  • iFilm workshops

Van bedrijfsvideo tot testimonial en social media video

Think Video profileert zich als de full-service videopartner van de kmo. Bij deze videospecialist kan je terecht voor alle soorten bedrijfsvideo’s: van een uitgebreide bedrijfsfilm, een productvideo, een korte maar krachtige video voor social media of een wervende clip van een medewerker die op de werkvloer zijn job beschrijft en nieuwe collega’s zoekt.

Echte emoties

Wat trekt Thibault aan in het maken van video’s? “Het gaat om ‘direct emotion recognition’. Je kan in een bewegend beeld de ware emotie vastleggen. Eerlijkheid kan je in een video niet faken!

Deel van de marketingmix

Video heeft een vaste stek verworven in de marketingmix, ook bij kmo’s. “Het is niet langer een kwestie van: investeer ik in print, in onlinecontent of in video” stelt Thibault. “Overtuigend communiceren doe je vandaag via uiteenlopende kanalen waarbij je telkens de specifieke troeven van het medium optimaal uitspeelt. Zo versterken de publicaties elkaar.”

Maak je video populair op social media

“Je video’s kan je naargelang je doelstellingen posten op YouTube, LinkedIn, TikTok, je eigen website enz.,” aldus Thibault Weewauters. “Ook het verspreiden via een mailingcampagne of interne kanalen behoort tot de mogelijkheden.”

Authentieke testimonials die echt werken
Think Video specialiseert zich in videotestimonials waar medewerkers of klanten van het bedrijf voor de camera getuigen over het bedrijf of het succes van producten of diensten. “Wanneer deze testimonials echtheid en authenticiteit uitstralen, zijn ze een garantie op succes en worden ze vlot gedeeld op social media en vaak bekeken,” zegt Thibault.

Is video duur?

“Niet als je het verstandig aanpakt” aldus Thibault. “Wanneer je een volledige opnamedag boekt, kunnen we tot een zevental video’s opnemen. Zet je die content vervolgens doordacht in via verschillende online posts, dan kan je er op vrij lange termijn de commerciële vruchten van plukken. Wij begeleiden als je dat wenst het volledige traject. Van het initiële idee en het scenario tot de opnames en montage. Think Video kan je ook adviseren over hoe, waar en wanneer je de bedrijfsvideo’s het beste inzet.” Het videobedrijf geniet inderdaad een sterke reputatie als luisterende en meedenkende creatieve partner. Flexibel en zeer bereikbaar. De naam Think Video is dan ook een vlag die de lading dekt.

Workshops video maken

Wil jezelf videocontent creëren? Ook daar kan Think Video je bij helpen. “We leren mensen in onze iFilm Academy kwalitatieve opnames te maken met de camera van hun smartphone. Onze klanten kunnen vrij kiezen: ofwel maken ze enkel de opnames die ze door ons laten editen ofwel leiden we hen ook op om het monteren onder de knie te krijgen. Op die manier kan je communiceren met video’s en tegelijk je communicatiebudget onder controle houden.”

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Think Video

Uitgelicht

Bekijk de socials