LINDNER_Leaderboard.gif

Doe de test: welk koffietype ben jij?

Facility

Ben je volop aan het telewerken? Heb je de ene Teams vergadering na de andere Zoom meeting? Vergeet jezelf tussendoor niet te verwennen met een lekkere kop koffie. Welk koffietype ben je eigenlijk? Opteer je eerder voor een traditioneel kopje of probeer je graag nieuwe merken uit? Beantwoord de 5 vragen op www.coffeeathome.be en ontdek je unieke koffieprofiel en de bijhorende selectie koffies.

Wat we het meest missen bij het telewerken is de fijne babbel aan de koffiemachine of de gezamenlijke koffiepauze om 10 uur. Vandaar het belang om ook tijdens het thuiswerken even tijd te maken voor een kwaliteitsvolle koffiepauze. Zo breng je structuur in je werkdag en kom je even tot jezelf.

Ontdek welk koffietype je bent

Op de koffiewebsite voor thuiswerkers van Miko Coffee Service ontdek je in 5 clicks welke koffies goed bij je passen. Leuk is dat je een proefpakket kan uitproberen met verschillende koffiesoorten die overeenkomen met je koffieprofiel.

Online koffie en toebehoren bestellen

Naast Miko heeft de koffieproducent immers nog heel wat andere merken koffie in het aanbod: Bruynooghe, Puro, Caffitaly, Freehand, Bocello en Café Progreso, telkens in bonen, gemalen, capsules en koffiepads.

Daarnaast heeft Miko wel 14 verschillende soorten (fruit)thee. Je kan online ook melk, suiker, koekjes, bewaardozen, porselein… bestellen zodat je thuis net zo’n gezellige coffee corner kan inrichten als op het werk.

Heb je een koffieprofiel aangemaakt? Dan val je nooit zonder koffie. Je krijgt tijdig een seintje om je eraan te herinneren een pakketje nieuwe koffie te bestellen. Zo geniet je elke dag zorgeloos van je bakje koffie.

Koffie online bestellen met bedrijfskorting

Vraag je werkgever om bij Miko een speciale bedrijfscode aan te vragen zodat jij en je collega’s bij elke bestelling van een mooie korting genieten. De code hoef je maar één keer in te geven. Ze geldt voor elke nieuwe bestelling. Er lopen ook altijd interessante promoties op de website.

Koffie cadeaupakketten voor speciale gelegenheden

Voor speciale gelegenheden of voor zomaar staan er leuke cadeaupakketten online. Een tip wanneer je als werkgever je thuiswerkers een hart onder de riem wil steken of wanneer je een feestelijke gelegenheid wil vieren.

Meer info? Surf snel naar www.coffeeathome.be

banner-2.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials