lindner banner set 2 v2 120.jpg

Dé internationale businesshub voor Antwerpen (en ver daarbuiten)

Partner

Op vlak van hotelontwikkelingen staat er veel te gebeuren in Antwerpen. Zo komen er tegen eind 2019 maar liefst 1.000 hotelkamers bij in de stad. Ook op zakelijk vlak ontplooit de hotelsector zich sterk. Eén van de partners die hier knap op inspeelt is de Lindner hotelgroep. Zij werden door World Trade Center Association gekozen als vaste locatie in Antwerpen, een co-branding waarmee ze zich klaarmaken voor de toekomst.

WTC: deuropener voor bedrijven die internationaal zaken willen doen

WTC heeft wereldwijd vestigingen in meer dan 90 landen en 319 steden waar zakenmensen elkaar ontmoeten. Ze kiezen bewust voor steden met belangrijke business activiteiten, vlakbij havens, luchthavens, stations en bruisende zakencentra.

Fred Niemans (voorzitter World Trade Center Antwerp): “In Antwerpen kan het Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp deze rol uitstekend vervullen. Het leggen van nationale en internationale contacten voor en tussen bedrijven gebeurt voortaan vanuit een standingvolle en professionele omgeving.”

Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp

Door de co-branding wordt de Europese Lindner hotelgroep via het hotel in Antwerpen verbonden met de internationale aanpak van het zeer bekende World Trade Center.

Het WTC zal in deze nieuwe omgeving alle diensten aanbieden die bedrijven nodig hebben om in een internationale context actief te zijn: secretariaatsdiensten, juridisch advies, fiscale ondersteuning, vastgoedadvies en ga zo maar door. Zo worden meer dan 300 bekende wereldsteden sterk geconnecteerd met Antwerpen.

Peter J.J. Nuiten (algemeen directeur Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp): “Deze samenwerking heeft een bijzondere toegevoegde waarde voor onze zakelijke gasten en de hele lokale en internationale zakenwereld. We willen zowel voor de toeristen als voor de zakenklanten een thuisgevoel creëren.”

Volledige remake: klaar voor de toekomst!

Zowel de benedenverdieping als de 12de verdieping van het hotel krijgen een remake in Urban Chic stijl. Er komt een volledig nieuwe benedenverdieping met co-working places, meeting corners en state-of-the-art vergaderfaciliteiten.

Het vergadercentrum op de 2de en 3de verdieping zal visueel gekoppeld worden aan een 10-tal havensteden waar ook een WTC netwerk actief is. Daarnaast worden de vergaderzalen uitgerust met de laatste nieuwe multimedia-snufjes. Tevens wordt de 12de verdieping officieel de World Trade Center Sky Lounge.

Deze remake zal de nationale en internationale businesshub in het administratieve en zakelijke hart van Antwerpen klaarmaken voor de toekomst.

Meer weten?

Lindner WTC hotel & city lounge Antwerp

Contactinformatie

  • Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp
    Lange Kievitstraat 125
    2018 Antwerpen
  • 03 22 777 00

Ook interessant

Interessante bedrijven