Nodig je zakenrelaties uit in de Alpensfeer van Chalet Savoyard in… Gent!

Nodig je zakenrelaties uit in de Alpensfeer van Chalet Savoyard in… Gent!

Een gezellige chalet. Glühwein, raclette en een bel hartverwarmende cognac om af te ronden. Ook als je tijdens de wintermaanden in het land blijft, hoef je niets te missen van de betoverende winterse ambiance. Van der Valk Hotel Gent tovert het terras van Restaurant Cocotte om tot een gezellige pop-up chalet: Chalet Savoyard!

Van der Valk Hotel Gent is uitgegroeid tot een populaire trekpleister voor zowel leisure- als businessgasten. Ook wie er niet verblijft komt graag langs voor een afterwork-event, een cocktail, lekkere bites of het adembenemende 360°-uitzicht over Gent. De venue pakt heel regelmatig uit met verrassende en originele initiatieven. Deze winter is Chalet Savoyard dé hotspot van de Arteveldestad.

Een winterchalet op het zonneterras

Cocotte is een van de drie restaurants in Van der Valk Hotel Gent. Het is genoemd naar de befaamde gietijzeren kookpannen en serveert een keuken op het raakvlak van de klassieke Europese gerechten en de Valk-klassiekers. Gasten en bezoekers schuiven er aan voor een ontbijt, lunch of à-la-carte menu. In de zomermaanden is het zonneterras bijzonder geliefd omwille van het buitengevoel en de rust. Deze winter tovert Van der Valk de ruimte om tot winterchalet in het thema van de Franse Alpen. Pop-up Chalet Savoyard is nog tot en met 28 januari 2024 elke dag open van 17u00 tot 24u00.

Culinaire verwennerij

Hotelgasten (zowel leisure- als businessgasten), maar ook externe gasten zijn welkom in Chalet Savoyard. De buitenbar dompelt alle bezoekers onder in een winterse sfeer met verwarmende drinks & bites. Logisch dat de menukaart zó lijkt weggeplukt uit een Restaurant in de Franse Alpen. De drankenkaart vermeldt onder meer speciale winterbieren, chartreuse, warme chocolademelk en vanzelfsprekend de onmisbare glühwein. Fijnproevers kunnen zich dan weer tegoed doen aan Mont d’Or in de oven, flammkuchen, tartiflette en nog veel meer.

Raadpleeg de volledige menukaart van Chalet Savoyard

Verwen je businessrelaties in Chalet Savoyard

Met zijn uitgelezen locatie (tegenover de KAA Gent Arena), zijn comfortabele kamers en suites, zijn city Spa, zijn boardrooms en vergaderzalen komt Van der Valk Hotel Gent uitdrukkelijk tegemoet aan de wensen van businessgasten. Chalet Savoyard voegt daar nog een dimensie aan toe. Je kunt de winterchalet afhuren voor een zakelijke borrel of diner. Voor de formule heb je de keuze uit 4 pakketten, namelijk een raclettemenu, fonduemenu, apero savoyard of een cheese party. Zeker is dat de aanwezigen nog lang zullen nagenieten van de originele insteek.

Wens je meer informatie over het afhuren van Chalet Savoyard voor een business-event? Neem vrijblijvend contact op met het team of stel je vraag via onderstaand formulier.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Van der Valk Hotel Gent

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Van der Valk Hotel Gent

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials