Kinnarps BeLux

Kantoor & Inrichting

Ruimtes waarin mensen openbloeien

Kinnarps is fabrikant van ergonomisch kantoormeubelen en is een internationale leverancier van duurzame en complete oplossingen voor hedendaagse werkomgevingen.

Diensten

  • Holistische ergonomie

  • Kinnarps Next Office Concept

  • Begeleiding bij de inrichting van de werkplek

  • Creatie van een werkplek die beweging stimuleert

  • Totaaloplossingen voor de werkomgeving

Kwalitatieve meubelen op het werk

Als totaalleverancier van kantoormeubilair vinden we het vanzelfsprekend dat u tijdens het aankoopproces van onze kwalitatieve diensten gebruik kan maken. Stap voor stap bespreken we alle elementen van ons aanbod. Daarna maken we samen met u een grondige analyse van uw behoeften en creëren we efficiënte en inspirerende werkomgevingen. Bovendien levert en plaatst Kinnarps alles zelf en garanderen we een betrouwbare klantendienst. 

Kinnarps Next Office Concept

De werkplek evolueert snel en elk bedrijf heeft andere noden en behoeftes. Daarom heeft Kinnarps het Next Office Concept uitgewerkt. Een handige tool waarbij we samen met u op zoek gaan naar uw perfecte werkomgeving. Daarbij luisteren we ook naar uw werknemers zodat ook zij zich betrokken voelen bij het hele proces.

Ergonomie is meer dan een ergonomische bureaustoel

Iedereen kent ondertussen het belang van een comfortabele en ergonomische bureaustoel. Maar voor Kinnarps gaat ergonomie veel verder: voldoende bewegen, correcte verlichting, een aangename akoestische omgeving… Al deze aspecten hebben invloed op het welzijn van uw werknemers en hoe ze hun werkdag beleven.

Topmerken van de Kinnarps Group

De Kinnarps Group omvat naast Kinnarps ook de merken Drabert, Materia, Skandiform, NC Nordic Care en Martin Stoll. Elk merk heeft zijn eigen identiteit waardoor we perfect kunnen
inspelen op de behoeftes, de wensen en de smaak van elke klant.

Kinnarps maakt het verschil met duurzame circulariteit

Het is niet omdat iets circulair is, dat het automatisch ook duurzaam is. Bij Kinnarps geloven we in duurzame circulariteit. Het is belangrijk dat we interieuroplossingen en meubilair creëren dat een lange tijd kan worden gebruikt. Het draait allemaal om het maken van bewuste keuzes, het creëren van flexibele oplossingen en het kiezen voor hoge kwaliteit. Zo kan je het welzijn en de efficiëntie in een bedrijf vergroten, terwijl de natuurlijke hulpbronnen worden behouden en omstandigheden worden gecreëerd om de levenscycluskosten laag te houden.

Meer weten?

Kinnarps

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Kinnarps BeLux

Onze experten

Uitgelicht

Bekijk de socials