LINDNER_Leaderboard.gif

Ook een slimme indeling van je kantoor nodig?

Facility

Standenbouwer Partenze moest door de coronacrisis het roer omgooien en installeert modulaire, verplaatsbare wanden die kantoren en andere werkruimtes slim en praktisch indelen. Een 100% duurzame en kwaliteitsvolle oplossing die je gemakkelijk kan hergebruiken in andere opstellingen, ruimtes of gebouwen.

Modulaire wanden om kantoren praktisch in te delen

Deze stap naar de installatie van wandensystemen is voor Partenze geen grote. Als preferred partner van JuuNoo installeert de standenbouwer uit Lokeren esthetische wanden die naar eigen zeggen 7 keer sneller te installeren zijn dan de traditionele methodes. Het gaat om circulaire, esthetische wanden die ruimtes slim indelen.

Omdat deze wanden uitstekend scoren op vlak van akoestiek en stevigheid zijn ze ideaal voor kmo’s, scholen, universiteiten, ziekenhuizen en woonzorgcentra. Het wandensysteem past zich moeiteloos aan en haalt een maximaal potentieel uit de ruimte.

Bekijk hier de installatie bij Visix:

“Omdat de wanden modulair en gemakkelijk verplaatsbaar zijn, kan je ze beter aanpassen aan de verschillende activiteiten van je medewerkers. Zo kunnen ze geconcentreerder en vooral productiever werken.” (Christophe Bourgeois, zaakvoerder van Partenze)

Integratie van deuren en glas

Deze wanden zijn zo ontworpen dat je ze eenvoudig kan combineren met bestaande of nieuwe elementen, zoals ramen en deuren. Op die manier gaan de nieuwe ruimtes nooit ten koste van natuurlijk licht.

Lees verder onder de foto


Circulaire economie

Vlaanderen en Europa koesteren de ambitie om tegen 2050 een 100 procent circulaire economie te hebben. Met hun samenwerking willen Partenze en JuuNoo mee helpen om deze doelstelling te behalen. De wanden zijn zo ontworpen dat ze 100 procent circulair zijn. De hele structuur – de panelen zelf, modules, isolatie, nutsvoorzieningen - kan snel en eenvoudig opgebouwd en weer gedemonteerd worden. Het is uiteraard goedkoper om een wand te hergebruiken dan hem te slopen en een nieuwe te bouwen.

Waarom een modulair wandensysteem?

· Snelle en eenvoudige plaatsing met een minimum aan stof en lawaai.

· Top akoestiek in combinatie met afwerkingsmogelijkheden.

· Eindeloos hergebruiken in andere opstellingen, ruimtes of gebouwen.

Lees verder onder de foto


Voorbeelden van verplaatsbare wanden

Onder andere Proximus, Colruyt, Whitewood, Showpad, VDAB en Cronos hebben al ruimtes (her)ingericht met deze circulaire wanden:

Whitewood – Brouckère/Multi toren – Brussel

Whitewood kiest voor de verplaatsbare wanden voor hun showroom in de Brouckère/Multi-toren in Brussel, omwille van de circulaire en esthetische eigenschappen. Bekijk het resultaat.

Showpad

De volledige verdieping van het bedrijf Showpad in Gent kreeg een make-over met knusse vergaderzaaltjes en praktische belcellen. Wanneer het nodig is, kan Showpad gemakkelijk herinrichten met dezelfde wanden.

Ontdek meer: vraag een demo via info@partenze.be of www.partenze.be

banner-2.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials