Overnachten bij Van der Valk Gent: uitstekend voor businessgasten

Maakte je al eerder de keuze om te overnachten bij Van der Valk Gent, dan weet je dat je er alles vindt om heerlijk te ontspannen, eten en genieten. Ook voor businessgasten heeft het hotel alles in huis om na een dag hard werken opnieuw tot rust te komen. Daar zijn de Comfortplus en Executive kamers perfect geschikt voor, vertelt marketing- en communicatieverantwoordelijke Sophie Gracia de Torres.

Werken en overnachten bij Van der Valk Gent

Met een etage die volledig gericht is op meetings en events en met 12 tot in de puntjes uitgeruste en multifunctionele zalen, is Van der Valk Gent een ideale partner voor jouw bedrijf. Reken daarbij nog de uitstekende en uitgebreide cateringfaciliteiten en je begrijpt meteen waarom het nieuwe hotel zo succesvol is bij professionals.

Maar na een dag van meetings en hard werk, moet je ook opnieuw rust vinden. Daarom investeerde het hotel in prachtige kamers op maat van zakelijke klanten. Wil je je buitenlandse businesspartners met de best mogelijke zorg ontvangen, laat ze dan overnachten bij Van der Valk Gent.

Overnachten bij Van der Valk Gent: de Comfortplus kamers

Volgens Sophie Gracia de Torres zijn met name de Comfortplus kamers perfect geschikt voor businessgasten.

“Wij weten als geen ander dat onze zakelijke gasten na de werkuren op zoek zijn ontspanning. Onze comfortplus kamers bieden dat en nog veel meer. Al deze kamers zijn gelegen op de hogere, rustigere verdiepingen van het hotel. Boek je zo’n kamer, dan slaap je in luxe én heb je steeds gratis toegang tot onze wellness en fitness. Uiteraard kan je ‘s ochtends aanschuiven aan ons uitgebreid ontbijt, één van de grootste troeven van ons hotel én de perfecte manier om je dag te beginnen.

Als het net iets meer mag zijn: de Executive kamers

“Voor gasten die vaker overnachten bij Van der Valk Gent, langer blijven of voor wie het net iets meer mag zijn, hebben we de Executive kamers” gaat Sophie verder. “Deze ruime kamers zijn luxueus uitgerust en hebben elk ook een fauteuil, een bureau en een kluisje. Net zoals bij de comfortplus kamers bieden de kamers ook gratis toegang tot de fitness en wellness.” (foto’s: Rob van der Voort)


Strategisch gelegen

Een andere grote troef van Van der Valk Gent, is de uitstekende ligging van het hotel, benadrukt Sophie.

“We zijn gelegen nabij een belangrijk knooppunt van autosnelwegen en vlakbij de stad. Heb je een vergadering? Dan geraak je hier vlot en kan je je wagen vlakbij parkeren. Moet je naar een volgende afspraak? Dan ben je snel weer vertrokken en onderweg.”

Plannen om te overnachten bij Van der Valk Gent? Ga eens kijken op de website of neem contact op via onderstaand formulier.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Van der Valk Hotel Gent

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Van der Valk Hotel Gent

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials