LINDNER_Leaderboard.gif

Kom als eerste over de streep dankzij de juiste belijning in je bedrijf

Partner

Een strategische ligging in Europa maakt van België een interessante logistieke hub voor heel wat internationale ondernemingen. Zo koos ook een grote fabrikant van sportartikelen ervoor om in België een distributiecentrum op te richten. Er komen goederen aan die verder doorreizen over heel Europa. Dagelijks worden op de site talloze orders verwerkt dankzij een geautomatiseerd transportsysteem. Op een site als deze is er heel wat beweging en verkeer, en dus ook nood aan de juiste signalisatie, markering en beveiligingen.

Het bedrijf Group Beyers voert al jaren werken uit in de logistieke sector. Stijn werkt als facilitair coördinator in een logistiek bedrijf en getuigt met veel plezier over de diensten die Group Beyers levert aan Stijn. “Op de site van ons bedrijf is er sprake van intern en extern verkeer. Om verschillende processen veilig te kunnen laten verlopen, heeft Group Beyers de site voorzien van diverse beveiligingen: Kaltplast, wegenverf, betonnen blokken, snelheidsremmers en Slowstop-palen. Ze denken steeds mee om de klant te voorzien van de ideale oplossingen en hebben dan ook zonder twijfel ons nieuw gebouw mogen voorzien van de nodige aanrijdbeveiligingen. Hun ervaring in het vak is onbetaalbaar en hun service is van hoog niveau. De lat ligt hoogt bij hen op het bedrijf en dat is voelbaar in de service die ze leveren.”

Van signalisatie tot belijning en aanrijdbeveiliging: geen uitdaging te groot

Group Beyers denkt inderdaad met je mee over hoe de zichtbaarheid geoptimaliseerd kan worden. Het bedrijf stelt je oplossingen voor die duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn. Ze zijn misschien duurder in aanschaf, maar je bespaart er op de lange termijn geld mee. Stijn legt uit: “De Kaltplast heeft glasparels die in het product zelf gemengd zitten. Op die manier is de Kaltplast volledig verzadigd met parels, en zitten ze niet alleen in een bovenlaag die kan afslijten. Ook de Slowstop-aanrijdbeveiligingen zijn zeer kwalitatief. Ze absorberen schokken en je kunt ze na een aanrijding gewoon weer rechtzetten, zonder dat er schade aan de vloer is of waarbij de schade miniem is. De medewerkers van Beyers houden bovendien zelf hun ogen open en wijzen me op potentiële veiligheidsproblemen. Ik vertrouw blindelings op hun advies. Ze denken sterk mee met de klant en gaan geen problemen uit de weg.”

Group Beyers staat dus open voor uitdagingen. Dat mag ook blijken uit een volgend project dat het realiseert op de site. “We wilden een kooi met een sportveld in ons gebouw. Dat is niet hun core business, maar ze hebben toch meegedacht met ons om een afgesloten sportveld tussen het transportgedeelte en de brandbeveiligingsinstallatie te plaatsen. Zo kunnen onze mensen tijdens de pauze op een veilige manier sporten in het operationele gedeelte van het gebouw. En wanneer Group Beyers zelf geen oplossing heeft, stellen ze een onderaannemer of een andere leverancier voor die wel een antwoord kan bieden.”

Goede service en eerlijk advies voor je signalisatie

Om het logistiek bedrijf vlot te laten draaien, moet de belijning en signalisatie niet alleen goed geplaatst worden, ze moet ook duurzaam zijn. Daarvoor zijn correct advies en goede service onontbeerlijk. “De service van Group Beyers is zeer kwalitatief. Als er een probleem is, staat er de dag zelf of de dag erna iemand klaar om het op te lossen. Ik leer bij van hen, maar zij nemen ook mijn feedback ter harte. Daarnaast gebeurt het soms dat ik 100 stuks van een product bestel en er uiteindelijk maar 70 nodig heb. Dan maakt Group Beyers er geen probleem van om er 30 terug te nemen. Ik hecht veel belang aan service, en Beyers geeft me de beste service van al mijn leveranciers. De prijs ligt iets hoger dan bij standaardleveranciers, maar het product is dan ook van hogere kwaliteit. Beyers denkt na over welk product we echt nodig hebben, zodat wij als klant zeker zijn dat het product overeenstemt met de garanties die Group Beyers biedt. Luc Jeurissen zelf heeft zowel als verkoper als op de vloer heel wat ervaring en durft me tegenspreken met gegronde argumenten. Andere leveranciers praten je gewoon naar de mond, maar dankzij het eerlijke advies van Luc voorkom je toekomstige problemen, extra werk en grote kosten.”

Wil je ook in jouw bedrijf het verkeer in goede banen leiden? Group Beyers heeft ook voor jou de geknipte oplossing in huis! Meer weten? Stel je vraag via het formulier hieronder!

Meer weten?

Group Beyers logo

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Group Beyers

Ook interessant

Interessante bedrijven