Agora Culinair neemt pastaproducent Pasta Maviglia over

Agora Culinair neemt pastaproducent Pasta Maviglia over

Overname & Overdracht

Ambachtelijk pastaproducent Maviglia uit Kapellen, bekend als de pastaleverancier van Njam TV- kok Peppe Giacomazza, maakt vanaf nu deel uit van de familiale groep Agora Culinair. “Met deze stap kunnen Enrico en Sara Maviglia zich 100% focussen op hun hoogwaardige productie”, zegt eigenaar Mario Vleugels.

Maviglia is het bedrijf van het koppel Enrico en Sara Maviglia. Zij creëerden samen met Peppe Giacomazza verschillende kwalitatieve, huisgemaakte pastavariëteiten. Die leveren zij sinds 2010 zowel vers als in diepvries aan horeca-zaken. “Het startte allemaal uit een samenwerking met Peppe Giacomazza van restaurant ‘La Botte’ in Genk”, vertelt Enrico. “Het was in La Botte dat wij op het idee kwamen om de huisgemaakte pasta’s van de Italiaans-Limburgse chef-kok voor iedereen beschikbaar te maken.”

Passie voor pasta, dat is wat het koppel dreef bij de uitbouw van hun zaak. “Ons aanbod neemt je mee op reis door het mooie Italië”, klinkt het trots bij Enrico. “Van pasta povera met biologische bloem uit het zuiderse Puglia, en verse ravioli gevuld met bospaddenstoelen en truffel; tot authentieke tagliatelle, penne en linguini. We werken alleen met natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige additieven of smaakversterkers.”

Familiale groothandel

Voor Agora Culinair was de opname van het bedrijf in de familiale groep een opportuniteit. Mario Vleugels: “Wij zien in onze sector dat steeds meer horecaprofessionals voor hun klanten zoeken naar authentieke producten waar de smaak en de kwaliteit primeren. Daarin kunnen wij als familiale groothandel voor hen nog het verschil maken. In de voorbije twee jaar namen we bijvoorbeeld ook andere familiale en authentieke bedrijven zoals slagroomproduct Brouwers, Fritboerke, Limbufreez en Horeca IJscentrale over en betrokken we ook Horeca Meat Service in onze groep.”

Focus op het product

Dankzij deze stap kunnen Enrico en Sara nu weer 100% focussen op hun passie voor pasta en productontwikkeling. “Ze zijn ontzorgd van een hele reeks processen die veel tijd en energie vergen”, aldus Mario Vleugels. “De tijd die vrijkomt kan alleen maar renderen in de vorm van nieuwe producten en stabiele kwaliteit.”

190034_MSCF_ad-digital_v5.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials