Verzekeringen Lioen in Kapellen na 35 jaar overgenomen door Matrix

Verzekeringen

Matrix nv heeft Verzekeringen Lioen in Kapellen overgenomen. Om de klanten van Lioen een goede service te blijven geven, besloot oprichter en bezieler Luc Lion om de verzekeringsportefeuille na 35 jaar in handen te geven van een betrouwbare partner.

Verzekeringen Lioen in Kapellen was jarenlang het uithangbord en ook goed herkenbaar voor iedereen. Het was vooral Jef Denisse die er de verzekeringsportefeuille sterk uitbouwde tot hij in 2006 met pensioen ging. Uiteindelijk gaat het om ruim 1.300 klanten, zowel particulieren als zelfstandigen.

“Na overleg met mijn kinderen heb ik besloten dat de tak verzekeringen voortaan beter in handen is van een betrouwbare partner als Matrix. Verzekeringen zijn een complexe materie geworden en in de familie was er bovendien geen opvolging voor deze afdeling. Zoals de klanten gewend zijn, willen we voor hen een goede service blijven garanderen. Die gaan ze bij Matrix zonder twijfel krijgen. De volgende generatie Lion gaat zich nu concentreren op het immokantoor en projectontwikkeling”, aldus nog Luc Lion.

Vlotte overgang

De klanten van Lioen zijn voortaan welkom in het kantoor van Matrix aan de Hoevensebaan 120 in Kapellen. Particuliere klanten kunnen er terecht bij Michel Stessels. Werner Konings begeleidt de businessklanten.

“Dankzij onze vestiging aan de Hoevensebaan 120 kunnen wij de klanten van Lioen zonder enig obstakel verder helpen, zodat de overgang vlot verloopt. Tussen nu en een jaar zullen wij trouwens alle klanten van Lioen ook persoonlijk contacteren. Wie ons eerder al wil ontmoeten, ontvangen we graag in ons kantoor in Kapellen of in een van onze andere vestigingen in de regio”, onderlijnt Rudi Langens, gedelegeerd bestuurder van Matrix.

Matrix nv heeft meer dan 30 jaar ervaring op het vlak van verzekeringen, beleggingen en hypothecaire leningen voor particulieren en ondernemers. Naast het kantoor in Kapellen heeft Matrix nog 6 andere vestigingen, meer bepaald in Brasschaat, Ekeren, Kalmthout, Berendrecht, Brecht en Sint-Job.

Meer informatie: www.matrix.be

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven