Leaderboard KMOinsider.jpg
Ergonomische bureaustoelen bij Ergo-Advice

Minder fysieke klachten dankzij dynamische, ergonomische bureaustoelen

Partner

Een slechte zithouding of een ongeschikte bureaustoel zorgen vaak voor klachten aan schouders, nek en rug. Ergo-Advice helpt je bedrijf op weg naar een werkomgeving waarin iedereen productief kan werken, met respect voor zijn of haar lichaam.

Als ervaren kinesitherapeut heeft zaakvoerder Bert Claerhout een breed gamma aan ergonomische producten samengesteld. In dit artikel maken we kennis met enkele bijzondere bureaustoelen uit het aanbod. Al de ergonomische stoelen bij Ergo-Advice voldoen aan Europese normen voor ergonomie.

ROVO XP 4015 Ergo Balance

De ROVO XP 4015 Ergo Balance is een alleskunner voor elke werkplek. De stoel voorkomt nek-, rug- en schouderklachten. Met de juiste zitinstructies (waarover Ergo-Advice je graag meer advies geeft) kun je ze vaak zelfs verminderen of helemaal oplossen. Dankzij de ruime instelmogelijkheden pas je de stoel aan aan je lichaam en je werkplek. De vorm van de rugleuning ondersteunt je perfect en ontspant je lichaam. Het ergonomisch gevormde zitkussen zorgt voor een goede doorbloeding in je benen. De eigenschappen van het Ergo Balance-mechanisme laten je toe om dynamisch aan je bureau te werken. Deze stoel beweegt niet enkel voor- en achterwaarts, maar ook zijwaarts. Met de optionele 2D- of 3D-armleggers ontlast je armen en schouders.

Ontdek alle voordelen van deze stoel!

Xenium Duo-Back

De Xenium Duo-Back is een bureaustoel met een rugleuning in twee delen. Hij geeft een nieuwe betekenis aan comfort. De uitgebalanceerde en afzonderlijk bewegende delen van de rugleuning ondersteunen iedere zithouding en vrijwel iedere beweging. Ze ontlasten bovendien de ruggenwervel, het meest kwetsbare deel van de rug. De Xenium Duo-Back staat op de hoogste trede van de ergonomische ladder. Het is de ideale bureaustoel voor wie een extra steun in de rug verdient. Hij wordt vaak op medische indicatie geplaatst als oplossing voor diverse rugklachten. Mogelijke opties zijn een arthrodese-zitting, uitsparing ter hoogte van de stuit, Ergo-back-instelling lendensteun, Tempur, drukverdelende zitting en trippel-onderstel.

Ergo-Advice Xenium

Ontdek alle voordelen van deze stoel!

Höganäs

Topkwaliteit, comfort en een goede corrigerende houding gaan hand in hand in de serie Höganäs +. Het zitcomfort van deze bureaustoelen overtreft alle verwachtingen en voldoet aan de ergonomische eisen en normen van deze tijd. Er zijn vele varianten en combinatiemogelijkheden voor zowel de zittingen als de rugleuningen. Ergo-Advice kan samen met jou op zoek gaan naar de beste zitting, rugleuning en instelling. Samen met de vele accessoires is deze bureaustoel perfect aan te passen aan de persoonlijke lichaamsbouw. Groot of klein, zwaar of licht: iedereen zit goed met een Höganäs-bureaustoel. Speciale uitvoeringen kunnen naar wens en op aanvraag geproduceerd worden.

De vele instelmogelijkheden van deze ergonomische bureaustoel maken het mogelijk om de stoel aan te passen naar ieders wens. Zeker voor mensen met nek- of rugklachten is de stoel uitermate aanpasbaar om hen de optimale ondersteuning te bieden.

Ergo-Advice Hoganas

Ontdek alle voordelen van deze stoel!

Een ergonomische bureaustoel is de investering waard

Er zijn heel wat mooie designstoelen die een aardige cent kosten, maar absoluut niet ergonomisch zijn. Waaraan spendeer jij je budget? Een ergonomische bureaustoel betaalt zichzelf terug. Jij en je medewerkers hebben immers minder kans op rug-, nek- of schouderklachten. Dat betekent geen medische kosten en geen ziekteverzuim. Dynamisch, ergonomisch en comfortabel zitten verhoogt ook het welbevinden en de productiviteit op de werkvloer.

Nood aan nieuwe ergonomische stoelen voor in je kantoren of je werkruimtes? Ontdek snel het aanbod van Ergo-Advice. Er is een oplossing voor iedereen, in elke omgeving! Vragen? Stel ze via het formulier hieronder.

Lees ook

Meer weten?

Contactinformatie

Ook interessant

Interessante bedrijven